Wereldreizigers.nl
camper-ervaring
Home » Campers » 10 redenen om deze zomer een camper te huren

10 redenen om deze zomer een camper te huren

Campers zijn op dit moment niet meer aan te slepen omdat de populariteit van campers mede door de coronacrisis enorm is gestegen. Het bezitten van een camper is ook niet voor iedereen weggelegd. Je moet je camper bijvoorbeeld wel ergens kwijt kunnen, bijvoorbeeld op je oprit of in een stalling. Voor veel mensen is daarom het huren van een camper de beste uitkomst. Goboony is een populaire camperverhuurder in Nederland die je eens kunt proberen. Ze hebben een groot aanbod met allerlei verschillende campers.. Ze hebben ook een eigen App, wat het reserveren en beheren een stuk gemakkelijker maakt.

Dus ben je van plan om een camper te huren deze zomer? Of twijfel je er nog over om een camper te huren? Mocht je nog twijfelen, dan helpen deze 10 geweldige redenen om een camper te huren je in ieder geval bij het maken van de juiste beslissing!

1. Vrijheid!

Dit is misschien wel het beste deel van een campervakantie! Je kunt van tevoren een route plannen en kiezen waar je heen wilt, of je kunt deze onderweg verzinnen! Als je ergens aankomt om te ontdekken dat het niet is wat je je had voorgesteld, rijd dan verder en kies ergens anders! Evenzo, als je een plek vindt waar je van houdt, kun je wat langer blijven. De open weg wacht op je en je kunt je reis aanpassen aan zo veel of zo weinig je wilt!

2. Quality Time

Bij het kamperen heb je geen andere keuze dan je medekampeerders van dichtbij te ontmoeten! Kamperen is een geweldige ervaring voor gezinnen. Met ieders hectische schema’s is dit een geweldige kans om als gezin weer contact te maken en nog hechter te worden. Vooral kinderen doen zo jong en nemen deel aan verschillende sporten en clubs. Dit is een geweldige kans voor hen om uit te schakelen en gewoon in het moment te leven. Als je echt het meeste uit deze quality time wilt halen, maak er dan een elektronica-vrije vakantie van (of in ieder geval 23 uur per dag!)

Lees ook: Op vakantie met kinderen? Dit zijn de trends voor deze zomer

3 Ervaring

Kamperen is een ervaring die je nooit zult vergeten. Het is echt een vakantie met een verschil en je zult herinneringen opdoen die een leven lang meegaan. Het avontuur wacht en dit is een vakantie waar nog jaren over zal worden gesproken. Wat vaak gebeurt met beginnende kampeerders, is dat ze verliefd worden op de ervaring en dat het een jaarlijkse reis wordt!

camper huren

4 Natuur

Dompel jezelf onder in de natuur en waardeer de kleinere dingen in het leven! Meer tijd buiten doorbrengen, wandelen of trektochten maken of gewoon de omgeving verkennen. Je leert weer te waarderen hoe mooi moeder natuur werkelijk is, of het nu gaat om het verkennen van een bos, wandelen over een berg of wandelen langs een zandstrand.

5 Thuis weg van huis

Met een camper mag je een deel van je comfort van thuis meenemen. Dit is ideaal als je kinderen hebt, want je kunt gemakkelijk wat van hun bezittingen meenemen waar ze niet zonder kunnen! Je kunt jezelf van de ene plaats naar de andere verplaatsen zonder dat je elke keer de kleren van iedereen in een koffer hoeft te stoppen. Om de hele ervaring van kamperen echt te omarmen, probeer alleen de essentiële dingen mee te nemen. Kinderen hoeven niet veel speelgoed mee te nemen, er is genoeg te zien en te doen, waar je ook bent!

6 Gezond

Er is echt geen beter gevoel dan buiten in de frisse lucht te zijn! Het doet wonderen voor hart en ziel. Je bent ook actiever op een kampeervakantie, waar je calorieën verbrandt, endorfine vrijmaakt die stress bestrijden en je een positief gevoel geeft! Het is ook goed voor uw ogen om een ​​pauze te nemen van de computer- en mobiele schermen waar we ons allemaal schuldig aan maken, dag in dag uit!

7 Voedsel

Een ander groot voordeel van een campervakantie is dat je je koelkast en kasten kunt vullen met eten voordat je vertrekt. Dit bespaart je geld en je kunt altijd vers kopen bij lokale delicatessenwinkels, groenten- en fruitwinkels en bakkerijen. Je kunt dus genieten van een gekookt ontbijt, lunch en diner en een kopje thee wanneer je maar wilt! Als je ergens onderweg bent, stop dan gewoon en eet. Dit bespaart tijd om te stoppen, te parkeren en een eetgelegenheid te zoeken.

8 Leer iets nieuws

Tijdens het kamperen leer je nieuwe vaardigheden. Iedereen doet mee en kinderen zullen dol zijn op een beetje verantwoordelijkheid, of het nu gaat om het kiezen van een activiteit of het helpen bereiden van eten. Ze leren ook alles over wetenschap en natuur tijdens het verkennen en het is een kans om een ​​nieuwe activiteit uit te proberen die je misschien nog niet eerder hebt geprobeerd, zoals vissen of kajakken!

9 Vrienden maken

Logeren op een camping is alsof je deel uitmaakt van een grote gemeenschap, iedereen is vriendelijk en bereid om elkaar te helpen! Kinderen maken vrienden en je kunt een praatje maken met de plaatselijke buurman. Je kunt met een camper ook vrienden en families samenbrengen! Je kunt een groepsreis organiseren en naast elkaar blijven op de campings. Samen uit, samen thuis!

Lees ook: Kamperen op een camping steeds populairder onder gezinnen

10 Vrede en nieuwe energie opdoen

Tijdens een kampeervakantie kom je echt tot rust. Geen school, werkdeadlines en het beste van alles: geen gedoe dat gewoonlijk wordt geassocieerd met vakanties, zoals wachtrijen op de luchthaven en check-ins. Kamperen is een onderbreking van de routine van het dagelijkse leven, waar dingen eenvoudiger en ongecompliceerder zijn. Tegen de tijd dat de avond valt, ben je klaar om naar bed te gaan na alle activiteiten van de dag! Zonder het gebruikelijke geluid van televisies en huishoudelijke apparaten slaap je heerlijk. Kleinere campings zullen stil en vredig zijn en als je er een kunt vinden in de buurt van het strand, des te beter! Je zal jezelf ontspannen en nieuw leven inblazen wanneer je naar huis terugkeert!

Avatar foto

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl means 'World Travellers' in Dutch. Get inspired, get onboard!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Translate »
Copy link