Wereldreizigers.nl
Home » Digital Nomads » Locatie onafhankelijk leven in 2022

Locatie onafhankelijk leven in 2022

Waar was jij de meeste tijd, in 2021? En wat was jouw conclusie over die situatie? Wanneer jij dacht: ’Ik wil meer reizen en locatie onafhankelijk leven in 2022’ dan raad ik je aan verder te lezen. Als je was waar je graag bent, mag je stoppen met lezen.

Locatie onafhankelijk leven

Ga bijvoorbeeld even kijken naar deze video. Je kunt echt even bij ons binnen kijken, hoe wij leven als digital nomads. Zo ziet ons huis op wielen er vanbinnen uit.

Wil jij locatie onafhankelijk gaan leven in 2022, meer reizen en jouw inkomen mee op reis nemen? Wil je leven als Digital Nomad? dan ga ik je hier toelichten hoe jij dat kunt realiseren. Wanneer je nu een plaatsgebonden functie hebt, zul je moeite hebben om te bedenken op welke manier je je jouw geld kunt verdienen als je gaat reizen.

En dat is logisch dat je dat niet weet: je hebt er ook nooit over na hoeven denken. Nu zijn er een aantal dingen die je kunt doen om tot een leuk idee te komen om onderweg geld te verdienen.

Locatie onafhankelijk leven en werken in 2022
Locatie onafhankelijk leven en werken in 2022

Kies een remote functie die je kent

Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit de functies of ondernemingen waarvan jij weet dat ze remote kunnen: waarmee het niet uit maakt waar je bent als je werkt. Dan kom je waarschijnlijk op functies als VA, Webdesigner, Copywriter, Blogger of Callcenter Medewerker.

Bovengenoemde functies kunnen allemaal locatie onafhankelijk en zijn dus uitermate geschikt voor jouw locatie onafhankelijke leven in 2022.

Maar; zijn ze ook geschikt voor jou? Ga jij daar intens gelukkig van worden? Of kies je op deze manier ‘de minst slechte’ voor jouzelf? Geen van de functies die ik noem zijn ‘slecht’; begrijp me goed. Maar als je jouw keuze maakt op basis van een heel beperkt aanbod, is de kans groot dat niet jouw ‘droom-job’ ertussen zit.

Droomleven met een Droombaan

Want dat is wel zo leuk toch; gelijk maar een hele switch maken in jouw leven: een locatie onafhankelijk leven met een droomjob. Dan kun je serieus genieten van het leven. Er gaat best nog wel wat tijd zitten in werk; dus zorg dat je het leuk vindt om te doen.

Ga dus niet kiezen uit wat je kent, maar ga creëren vanuit jouzelf. Bouw een bedrijf op wat duurzaam is gebaseerd op jou, jouw kernwaarden en jouw missie.

Wanneer jij werk mag gaan doen wat gebaseerd is op jouw kernwaarden, wat jij belangrijk vindt in jouw leven, en jouw missie, jouw taak op deze wereld, dan zul je onwijs veel plezier beleven aan dat werk. Wanneer je iets met plezier doet, zul je het graag herhalen. Wanneer je iets gaat herhalen, wordt je er beter in.

En dat is nu net wat de wereld nodig heeft: missie-gedreven, competente ondernemers die eigenaarschap nemen over hun leven.

Jouw locatie onafhankelijke leven in 2022

Dat begint vandaag al. Jij kunt nu al aan de slag met uitvogelen wat jouw kernwaarden zijn en wat jouw missie is. Hoe meer tijd jij neemt om jouw bedrijf op te bouwen, voordat je gaat reizen, hoe meer kans van slagen je hebt.

Dus benut jouw vrije tijd zinvol en bouw aan een bedrijf wat jou zingeving gaat bieden en jou jouw gewenste locatie onafhankelijke leven kan bieden. Weet je niet wat jouw missie is en wat voor bedrijf je kunt starten?

Online training voor Digital Nomads
Online Training: Missie - NoMadness In My Bus
4.5
€ 99,00

Werken waar je wilt, werken wanneer je wilt: die keuzevrijheid is pure vrijheid en onbetaalbaar!

Ontdek wat jouw missie is en leer hoe je daar een bedrijf mee kunt starten wat jou zingeving gaat brengen en een inkomen waarmee jij jouw gewenste leven kunt gaan leiden.

Ga naar website
Want to support us? We earn a small commission if you make a purchase via our link(s), at no additional cost to you.

Dan neem ik je bij de hand en begeleid je naar het business concept wat voor jou gemaakt is en wat jou blij gaat maken.

Benut jouw 2022 en werk aan jouw locatie onafhankelijke leven. Wacht niet af, maar toon eigenaarschap.

Liefs, Liesbeth

locatie onafhankelijk leven

Liesbeth

Liesbeth Uithol (1977) is expert op het gebied van creëeren van locatie onafhankelijk business concepten.

Met haar bedrijf NoMadness In My Bus hielp zij velen letterlijk ‘op weg’. Zij konden eindelijk hun droom gaan realiseren: meer vrijheid en meer reizen, maar dan mét een goed lopend bedrijf en inkomsten.

Samen met Ronald Schuurbiers (vriend, 1972), Leff Onderdelinden (zoon, 2008), Obi (rescuedog, 2003) en Woody (rescuedog, 2019) reisde zij 7 maanden als Digitale Nomaden door Europa in hun voormalig DHL vrachtwagen. Hun volgende trip is de Silk Route; een overland route naar China met de camper.

Liesbeth heeft één missie: iedereen die een droom heeft te inspireren en te motiveren om die droom te verwezenlijken.

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Translate »
Copy link