WERELDREIZIGERS.NL

21K Followers

front seat stories
Home » Europa » Front Seat Stories | Niemand had ons verteld dat ‘vanlife’ zo verslavend is

Front Seat Stories | Niemand had ons verteld dat ‘vanlife’ zo verslavend is

Hoi! Wij zijn Marc & Loes. In ons zelf gebouwde bus genaamd ‘Petje’ rijden wij door Europa en maken we de meest gave dingen mee. We leggen dit maar al te graag vast om zo ook jou een plekje in onze voorstoel te geven. Onder de naam Front Seat Stories (Instagram hier, YouTube daar), delen wij onze avonturen om te inspireren en vooral ook te entertainen. Want het leven is een feestje/want het hoeft niet altijd zo serieus.

Nadat we de zomer van 2020 ons halfjaren reisplan verdubbelde met nóg een half jaar, besluiten wij dit jaar de verdubbelaar nogmaals in te zetten en in totaal nog één jaar aan onze droomreis door Europa te plakken. Je leest het goed; #vanlife is verslavend.

Zelfbouw Campervan

Denk jij er aan om ook je eigen bus te verbouwen? Kijk dan zeker onze van-build film waarin we in 10 stappen laten zien hoe je een Peugeot Boxer L2H2 ombouwt tot camper.

Levenslessen

Drie maanden lang verblijven wij in Nederland om de komst van ons eerste neefje te vieren en bij familie en vrienden te zijn. Wat een geluk <3

Hier proberen we onze nieuwe levensstijl met nieuwe levenslessen zo goed mogelijk vast te houden.

‘Tijd is het meest waardevolle wat je iemand kunt geven.’

front.seat.stories

En tijd is wat we hebben gegeven aan onze vrienden en familie thuis. Wij bleven in onze bus wonen zodat we niet aan het werk hoefde om de huur van ons huis in Amsterdam te kunnen ophoesten. Hierdoor zijn vele slaappartijtjes op opritten onvermijdelijk en een unieke en dankbare tijd met veel vrienden het gevolg.

Met de camper naar Turkije

We besluiten halverwege Juli 2021 weer te vertrekken. Ditmaal met een concreet doel voor ogen; Turkije. Tijd? 9 maanden. We gaan via de Balkan, hoogstwaarschijnlijk en ons kennende veel langs de kust, richting Turkije reizen. 

Lees ook: Stedentrip | Bezoek wereldstad Istanbul deze zomer

Alhoewel, verbaas je niet als we tóch het roer besluiten om te gooien en veel in het binnenland -lees de bergen- te vinden zijn.

De Italiaanse Dolomieten

Want: De bergen. Als er één ding is van afgelopen jaar wat Marc nog steeds dwars zit dan is dat wel dat we last-minute tóch niet naar de Italiaanse Dolomieten zijn geweest. Waar hij als kleine jongen al van droomde, en wat binnen handbereik was, zag hij als sneeuw voor de zon verdwijnen. Zonder pardon werd dit bucket-list item tóch niet afgestreept tijdens ons eerste avontuur. 

Zoals zoveel van onze plannen vorig jaar, in hoogtij van corona.

Het heeft ons allerminst opgeleverd dat we nóg minder zijn gaan plannen dan we al deden. Geen excel-lijstjes voor ons en al helemaal geen dichtgetimmerde hoogtepunt-naar-hoogtepunt-agenda.

Al is een bucketlist in de prullenbak smijten natuurlijk iets wat overdreven. Daarom staan er nog steeds mooie plannen op de agenda. En wat in het vat zit…

Hoogtijd om dit maal toch écht wat dingen van die lijst af te strepen en daarom start onze ‘deel twee’ oftewel; The Road to Turkey in.. je raad het al; De Dolomieten.

Nieuwe YouTube Serie

Verwacht een bak aan reis inspiratie, nieuwe levenslessen, en ook hele praktische en leerzame tips. Ons doel? Ervoor zorgen dat jij jouw langdurige trip door Europa ook gaat plannen en ‘gewoon op reis’ gaat!

Dus bereid je voor op trip door Europa, onderweg naar Turkije, vanuit de voorstoel van Front Seat Stories.

Liefs,

Marc, Loes en onze bus ‘Petje’.

front seat stories

Marc & Loes | Vanlife 🚐✨

Marc & Loes | Vanlife 🚐✨
❌ Fulltime Vanlife | 📍 CROATIA 🇭🇷
❌ Traveling Europe in self-build van called Petje
❌ The Road to Turkey

Let op: deze pagina kan affiliate links bevatten. Ook is het mogelijk dat links in het artikel zijn gesponsord door adverteerders. Een aankoop doen via deze links kost niets extra - wel krijgen wij bij een aankoop via deze links een kleine fee. Met dit geld houden we de website up-to-date en in de lucht.

Add comment

GEZOCHT

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief en maandelijkse winacties? Laat dan je e-mail adres achter!

Inhoudsopgave

1 Share
Copy link