WERELDREIZIGERS.NL
vakantie villa
Home » Gesponsord » 15 geweldige vakantievilla’s in Nederland met zwembad!

15 geweldige vakantievilla’s in Nederland met zwembad!

In 2020 kwamen vele Nederlanders erachter dat het eigenlijk best leuk is om in eigen land op vakantie te gaan in een vakantiehuis 8 personen. Dit is al helemaal het geval als je een vakantiewoning huurt waar een zwembad bij zit. Een villa Nederland huren met zwembad is dan ook zeker mogelijk, bijvoorbeeld door te kiezen voor een van de onderstaande exemplaren. 

Marinapark Volendam 6

Volendam is sowieso een prachtig dorp om te bezoeken, dus waarom ga je er niet gewoon naartoe op vakantie? Je kunt dan kiezen voor Marinapark Volendam 6, wat een vakantiehuisje is waar 6 personen in kunnen verblijven. 

Resort Maastricht 18

Met acht personen op vakantie? Kies dan voor Resort Maastricht 18, wat echt een aanrader is. Hier kun je namelijk niet alleen genieten van een zwembad, maar je kunt ook nog eens deze prachtige Limburgse stad verkennen. 

Buitenhof De Leistert 4

In Limburg is het ook nog mogelijk om te kiezen voor Buitenhof De Leistert 4 als je graag een duik wilt nemen in een zwembad. Dit vakantiehuis biedt plek aan 13 gasten, die kunnen slapen in zes verschillende slaapkamers. 

Vakantiepark de Krim 3

Met een grote gezelschap op groepsvakantie? Vakantiepark de Krim 3 is dan zonder twijfel een goede optie, wat een villa is op Texel waar maar liefst 20 mensen in kunnen slapen. 

Kustpark Texel 2

We blijven nog even op Texel, wat ook Kustpark Texel 2 is een goede keuze als je graag wilt zwemmen tijdens je vakantie. In dit vakantiehuisje kunnen zes personen verblijven. 

Spankerbos

Spankerbos is een villa in Noord-Brabant waarin elf mensen kunnen slapen, terwijl je hier ook nog eens kunt genieten van je eigen zwembad. Dat is pas echte luxe!

Résidence Wijngaerde 7

Ga je in totaal met vier mensen op vakantie? Je kunt dan kiezen voor Résidence Wijngaerde 7, wat een luxe villa is in Zeeland. Hierin zitten bovendien twee slaapkamers en twee badkamers.

Recreatiepark Beekbergen 6

In Gelderland kun je natuurlijk veel accommodaties vinden met een zwembad, waaronder Recreatiepark Beekbergen 6. In dit vakantiehuisje kunnen zes mensen verblijven verdeeld over in totaal drie slaapkamers.

Duinvilla Noordwijk

Als je wilt genieten van luxe tijdens je groepsvakantie dan hoef je niet verder te kijken dan Duinvilla Noordwijk. Naast een zwembad kun je hier ook gebruik maken van een jacuzzi en sauna in de tuin.

Villa Duin

In Noord-Holland vind je Villa Duin, wat plaats biedt aan acht gasten. In totaal zijn er vier slaapkamers en twee slaapkamers waar het gezelschap gebruik van kan maken in deze vakantiewoning.

Villa Tegelen

Een eigen zwembad heb je ook als je een verblijf boekt in Villa Tegelen, wat ligt in Limburg. Hierin kunnen 12 personen slapen. 

La Grande Maison Douce

Met een grote groep op vakantie is mogelijk in La Grande Maison Douce, waarin zestien personen kunnen slapen. Geniet bovendien van het overdekte zwembad tijdens je verblijf!

Résidence de Leuvert 6

Als je graag in Noord-Brabant op vakantie wilt gaan met zes personen dan is Résidence de Leuvert 6 een aanrader, wat echt een luxe villa is. Huisdieren zijn bovendien toegestaan!

Villa Didam

Een ander prachtige villa vind je in Gelderland, wat villa Didam genoemd wordt. Hierin kunnen maar liefst 14 personen slapen, terwijl het opnieuw toegestaan is om huisdieren mee te nemen tijdens je verblijf. 

Landgoed De IJsvogel 11

Met Landgoed De IJsvogel 11 blijven we nog even in Gelderland. Dit vakantiehuis is geschikt voor twee personen, dus je kunt hier heerlijk tot rust komen samen met je geliefde. Naast een vrijstaand bad kun je hier ook nog genieten van een sauna en sunshower. 

Avatar foto

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl means 'World Travellers' in Dutch. Get inspired, get onboard!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Translate »
Copy link