23.3K Followers

Home » Gesponsord » 5 gratis apps om vakantie met vrienden gemakkelijker te maken

5 gratis apps om vakantie met vrienden gemakkelijker te maken

Het laatste dat je wilt doen als je thuiskomt van een epische vakantie met vrienden, is tijd besteden aan het loggen van bonnen in een spreadsheet om het aandeel van elke persoon in de kosten te berekenen. En het blijkt dat je dat niet meer hoeft te doen! In plaats daarvan kun je gebruik maken van de onderstaande apps, ook om bijvoorbeeld wat is een hulp werkwoord op te zoeken. 

Luna Moons

Weet je al wanneer en waar je heen wilt? Hoewel de site gespecialiseerd is in huwelijksreizen en babymoonreizen, maakt Luna het ook gemakkelijker om je reisplannen met je vrienden te delen. De site biedt vooraf ontworpen routes van de professionals, maar biedt ook een uitgebreide planner-tool. Met de planner van Luna kun je een reisschema van dag tot dag maken dat iedereen op de reis gemakkelijk kan delen, openen en bewerken. Hierdoor kun je de verantwoordelijkheid voor het plannen van elke dag van de reis splitsen.

Tab

Het is zwaar als je met een groep uit eten gaat en je de rekening moet verdelen als iedereen verschillende voorgerechten en drankjes bestelde. Tab geeft gebruikers de mogelijkheid om eenvoudig een foto van de cheque te maken en iedereen te laten claimen wat ze hebben gekocht. De app houdt ook rekening met de belasting en fooi. Voilà! Geen wrok als je gedwongen wordt om de gewoonte van drie drankjes van iemand anders te verbergen terwijl je wat is een kroongetuige leest. 

Trip Huddle

De volgende keer dat je vrienden samen een reis gaan plannen, kun je Kayaks nieuwe Trip Huddle-tool gebruiken om democratischer beslissingen te nemen. De tool laat je een paar bestemmingen uitkiezen en geeft vervolgens iedereen in je groep de kans om te stemmen op de locatie en de reisdata. Bovendien zal Kayak zelfs een aantal hotels en vakantieverblijven aanraden die je groep kan overwegen. Op die manier besteed je minder tijd aan het lezen van lange e-mailketens en groepschats, en meer tijd aan het plannen van leuke activiteiten en etentjes! 

Splitwise

Tegen het einde van de reis kan het ontmoedigend zijn om te berekenen wie wat verschuldigd is. Splitwise maakt het gemakkelijk door een lopende telling bij te houden – dus zodra je een rekening of kwitantie ontvangt, kun je deze registreren en de kosten splitsen. De app integreert ook Venmo voor eenvoudige betalingen. Het enige nadeel is dat om aankopen in vreemde valuta om te zetten in euro, je op de website moet inloggen. Je kunt dan wel ondertussen informatie over o moeder wat is het heet opzoeken! 

Roadtrippers

Roadtrippers is geweldig voor mensen die tijdens hun vakantie rijtaken delen. Deze app stelt je in staat om samen met vrienden en familie een route te vinden die het beste werkt, en geeft ook suggesties voor haltes en attracties in de buurt. De app geeft je ook schattingen van hoe lang elk deel van de reis zal duren om te rijden, zodat je de beste plaatsen kunt vinden om te stoppen om van bestuurder te wisselen, zodat niemand het grootste deel van het rijden doet. 

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl is dé inspiratiebron voor iedereen die van reizen houdt. We plaatsen dagelijks het laatste reisnieuws, prachtige reisverhalen, reistips en reisroutes. Get inspired! Get onboard!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Geschreven door:

Wereldreizigers

GEZOCHT

REIS CHECKLIST

✔️ Deze reisverzekering dekt óók oranje gebieden.
✔️ Vergelijk en boek de goedkoopste vliegtickets.
✔️ Bespaar en boek alvast de leukste activiteiten.
✔️ Meerdere hotels? Boek dan met 20% Genius korting.
✔️ Bespaar en reserveer je vliegveld parkeerplaats.
✔️ Roadtrip? Vergelijk en boek een voordelige huurauto.
✔️ Reis voorbereiden? Scoor een praktische reisgids.
✔️ Backpack of koffer nodig? Aanbiedingen hier.
✔️ Kadootje? Ik geef 500 keer 10 euro weg!

Inhoudsopgave

Translate »
Copy link