Wereldreizigers.nl
Home » Gesponsord » 7 Valentijn cadeaus die je tijdens je wereldreis voor je geliefde kunt halen

7 Valentijn cadeaus die je tijdens je wereldreis voor je geliefde kunt halen

Ben jij momenteel op wereldreis? Dan is de kans groot dat je af en toe je vrienden en familie zult missen. Dit geldt al helemaal wanneer jij alleen en zonder je partner aan het reizen bent. Wanneer Valentijnsdag eraan komt, wil je vanzelfsprekend ervoor zorgen dat je partner straalt. Daarom is het slim om tijdens je wereldreis alvast rekening te houden met welk cadeau je uitzoekt. In deze blog vind je 7 opties die je op dit gebied wat inspiratie kunnen geven.

Indien je niet snel terug bent

Allereerst even dit: het is absoluut geen ramp om online een valentijnscadeau voor je geliefde te halen wanneer je al van te voren weet dat je niet op tijd terug zal zijn van je wereldreis. Daarbij zijn er talloze opties waaruit je kunt kiezen. Wees er in ieder geval vroeg bij zodat je zeker weet dat je een leuk cadeau hebt uitgezocht. Dit bespaart je veel stress en is ook dan vanzelfsprekend aan te raden om te doen.

Alfajores uit Argentinië: zoete romantiek

In de eerste plaats is het een optie om alfajores uit Argentinië mee naar huis te nemen. Deze oeroude zoetigheid is voor vele Argentijnse families een traditie waarvan ze willen genieten tijdens Valentijnsdag. Het is dus een leuke extra om je partner te verrassen met deze zoete delicatesse. Een alfajor is een biscuitje gevuld met dulce de leche (karamelpasta) die wordt afgedekt door een laagje poedersuiker. Wanneer je partner dus van zoetigheid houdt, is dit zeker een goede optie.

Koffie uit Indonesië: krachtige liefde

Ten tweede is koffie uit Indonesië een optie om mee naar huis te nemen. In dit Aziatische land vind je vele verschillende soorten koffie die je partner hopelijk zal waarderen. Probeer voorafgaand aan het halen van de koffie eerst wat proefmonsters te proberen zodat je precies weet wat jouw Valentijn lekker vindt. Elke keer wanneer je partner een kopje koffie drinkt, denkt hij of zij aan jou. Dit is dan ook zeker een cadeau die je kunt overwegen om te halen.

Lees ook: 4x luxe (kerstcadeau) gadgets voor veeleisende Wereldreizigers

Sieraden uit Egypte: een schat voor jouw schat

Ook is het een optie om sieraden uit Egypte mee naar huis te nemen. In dit Afrikaanse land vind je naast een van de zeven wereldwonderen vele verschillende soorten sieraden die gemaakt zijn van goud, zilver en koper. Door deze materialen is de kans groot dat je partner hier jarenlang plezier van zal hebben. Daarnaast is Egypte een land met vele culturen waarvan de sieraden getuigen. Hiermee verras je jouw Valentijn dan ook op twee manieren. Kies daarbij voor sieraden met Egyptische designs zoals de Oedjat-oog of de Ankh-sleutel. Deze designs zijn bekend en staan voor een bescherming en liefde.

Wijn uit Spanje: vino de amor 

Een vierde optie is om  wijn uit Spanje mee naar huis te nemen. In dit Europese land vind je talloze wijngaarden waar men al eeuwenlang ervaring heeft in het maken van verrukkelijke wijn. Kies daarbij voor rode of witte wijnen die je kunt combineren met een uitgebreid Valentijnsdiner. Dit is dan ook zeker een optie om in gedachten te houden als je op reis bent naar Spanje en je partner graag verrast.

Kaas uit Frankrijk: pittig en smeuïg

Tevens is het mogelijk om kaas uit Frankrijk mee naar huis te nemen. In dit Europese land staan ze bekend om hun lekkere kazen die je bijvoorbeeld kunt combineren met een speciale avond waarin jullie samen kunnen genieten van een heerlijk kaasplankje. Kies hierbij voor kazen zoals Brie, Roquefort en Comté waar je partner zeker plezier aan beleeft. Men zegt dat voedsel de weg naar het hart is, dus wat is er dan leuker om jouw partner met een iconisch Frans kaasplankje te verrassen?

Chocolade: zoete verleiding

Als laatste is het ook een optie om chocolade mee naar huis te nemen. Chocolade is één van de populairste cadeaus voor Valentijnsdag, dus waarom zou je hier geen gebruik van maken? In vele werelddelen vind je speciale chocolade winkels waar je de meest bijzondere soorten chocolade kunt halen. Kies daarbij voor een assortiment van verschillende smaken zoals melk, witte, pure en gekarameliseerde chocolade. In landen als België en Zwitserland heb je de beste chocolade ter wereld, maar ook landen buiten Europa als Ecuador en Mexico hebben lekkere chocolade te bieden. Kies daarom voor de beste chocolade die je kunt vinden en verras je Valentijn met een mix van smaken die hij of zij nog nooit heeft geprobeerd.

Al met al zijn er veel verschillende cadeaus die je kunt meenemen tijdens jouw wereldreis. Van alfajores uit Argentinië tot chocolade uit Zwitserland, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van welk cadeau zal jouw Valentijn het meest blij worden?

Avatar foto

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl means 'World Travellers' in Dutch. Get inspired, get onboard!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Translate »
Copy link