Wereldreizigers.nl
Home » Gesponsord » Met je bedrijf op reis? 5 unieke bestemmingen voor een incentive reis

Met je bedrijf op reis? 5 unieke bestemmingen voor een incentive reis

Het hele jaar hard gewerkt en dan eindelijk die beloning tijdens de kerst: een doos met kaas, soepstengels en worst. Dat kan anders! Het belonen van je medewerkers met een unieke reis heeft namelijk veel meer impact. Bezoek met je collega’s een van deze unieke bestemmingen, of check Edgeplore voor meer inspiratie.

1. Groenland

Groenland is een bestemming die zeer waarschijnlijk niemand van je collega’s ooit bezocht heeft. Zonde! Want Groenland is absoluut een indrukwekkend avontuur. In de winter zie je er vrijwel elke avond het Noorderlicht. Overdag cross je over de oneindige ijskappen op een sneeuwscooter of hike je over een van de prachtige gletsjers. In de avond slaap je met jouw team op de ijskap, een nacht om nooit te vergeten!

2. Jordanië

Jordanië heeft de ultieme mix van prachtige natuur en unieke cultuur. Je wandelt de hele dag in het gebied rondom Wereldwonder Petra, en je rijdt in 4×4’s door de prachtige Wadi Rum woestijn. Overnachten in deze woestijn is een echt hoogtepunt van een trip naar Jordanië. Iets te vieren? In Little Petra staan de gedekte tafels klaar en geniet je van een bijzondere dinner show. Jordanië heeft het allemaal!

wadi rum bucketlist jordanie

Lees ook: Bucketlist bestemming: de Wadi Rum woestijn van Jordanië

3. Albanië

Albanië is een bestemming waar je wellicht niet direct aan denkt. Niet zo gek, Albanië was lang niet toegankelijk voor toeristen. Dit is gelukkig veranderd, want Albanië heeft veel te bieden. Wat denk je van 4×4 rijden door het ongerepte Albanese landschap? Of wildkamperen op de prachtige Albanese stranden. Teambuilding? Dat kennen ze wel in Albanië. Met 8 personen op een supboard racen tegen collega’s of een collega coachen tijdens het geblinddoekt 4×4 rijden over het strand. De avonturier komt in Albanië zeker aan zijn trekken.

Lees ook: 10 Must sees in Albanië | Verborgen parels in een fascinerend land
Lees ook: Vanlife in Albanië | Dit moet je weten over kamperen in Albanië

4. Estland

Estland is perfect geschikt voor het vieren van een jubileum. Overdag race je tegen je collega’s in rally auto’s. In de avond geniet je samen van een heerlijk diner tijdens een dinner-cruise. Opzoek naar rust in de natuur? Overnacht dan in een van de vele boshutten en hike door de prachtige moerassen. Geniet samen van deze feestelijke bestemming. 

5. Slovenië

Slovenië is een absolute top bestemming voor outdoor liefhebbers. Zowel in de winter als in de zomer zijn er super veel toffe activiteiten te ondernemen. In de zomer ga je raften, canyoningen of hiken door een van de prachtige natuurgebieden. In de winter kun je skiën of raft je in een boot met je collega’s van de piste. Je overnacht in zeer aangename accommodaties die van alle luxe zijn voorzien. Slovenië is dé bestemming voor avontuurlijke outdoor liefhebbers. 

Avatar foto

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl means 'World Travellers' in Dutch. Get inspired, get onboard!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Translate »
Copy link