WERELDREIZIGERS.NL
Home » Gesponsord » De beste all inclusive plekken in Spanje

De beste all inclusive plekken in Spanje

Spanje behoort tot de meest geliefde vakantiebestemmingen onder de Nederlandse reiziger. De cultuur, het klimaat, de heerlijke stranden en de vriendelijke mensen zorgen nu eenmaal voor een gevoel van thuiskomen. Daarnaast is het natuurlijk makkelijk te bereiken; de reistijd is erg kort. Ben je all inclusives in Spanje aan het zoeken? Dan kom je genoeg plekken op de Canarische Eilanden tegen. Wij zijn daarom even verder gaan kijken en hebben andere plekken voor je in kaart gebracht. 

Benidorm

Deze badplaats wordt al jarenlang druk bezocht door toeristen. De wuivende palmbomen op de gouden stranden lokken de mensen gauw. De stranden zijn namelijk erg mooi hier. Ben je een watersportliefhebber? Dan ben je in Benidorm aan het juiste adres, je kunt hier vrijwel elke watersport beoefenen die je maar kunt bedenken. Hiervoor dien je op het Levante strand te zijn. Maar ook als je op zoek bent naar de natuur, bruisende nachtclubs of een culinaire ervaring is Benidorm een goede bestemming. Er zijn dan ook veel all inclusive hotels die je maar al te graag verwelkomen. Bijkomend voordeel: een broodje kroket is op vrijwel iedere hoek van de straat te krijgen…

Lloret de Mar

De badplaats Lloret de Mar is een goede bestemming voor een vakantie met vrienden. Deze gezellige stad aan de Costa Brava barst van de recreatie. Er is overal wel wat te doen, of je nu op zoek bent naar een waterpark, museum, kerk of een nachtclub. In Lloret de Mar is overal wat te doen en kun je natuurlijk genieten van het strand. De plaats staat echter wel bekend om de vele jongeren die deze plek bezoeken voor een feestvakantie. Natuurlijk kun je ook wel ergens terecht als gezin, maar houd er wel rekening mee bij het boeken van een accommodatie. 

Mallorca

Ben je op zoek naar een eiland waar veel afwisseling te vinden is? Elk deel van dit eiland is weer anders, je kunt er namelijk terecht voor bijzonder oude architectuur, natuur, bergen, karakteristieke dorpen, maar ook voor het hippe centrum van de hoofdstad. Natuurlijk is Mallorca zeer geschikt voor een zonvakantie aan het strand. Het eiland beschikt over een rijke cultuur en geschiedenis, maar ook over indrukwekkende rotsformaties. Je kunt in prachtige accommodaties (in de bergen) verblijven, waar je profiteert van het beste uitzicht. Bekijk de deals naar Mallorca. 

Ibiza

Dit eiland is perfect voor mensen die de beste clubs willen bezoeken en tegelijkertijd ook willen genieten van de mooiste stranden en een relaxte sfeer. Op Ibiza heerst nu eenmaal een hippie-cultuur, de mensen maken zich weinig zorgen en het strand is overal te vinden. Maar ook hier vind je genoeg all-inclusive resorts. Ook als je niet zo graag de nachtclubs induikt, is er genoeg te doen op het eiland. Breng een bezoekje aan de natuur, ga winkelen of volg surflessen!

Conclusie

Alhoewel vooral Turkije bekend staat om haar all inclusive resorts, is Spanje ook een prachtig land voor een all inclusive vakantie. De Spanjaarden weten erg goed hoe zij de lekkerste maaltijden kunnen bereiden en het klimaat is nu eenmaal erg aangenaam. Kies een bestemming uit die jou aanspreekt en je zult waarschijnlijk snel een mooie vakantie kunnen boeken. Geniet ervan!

Avatar foto

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl means 'World Travellers' in Dutch. Get inspired, get onboard!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Translate »
Copy link