Wereldreizigers.nl
Home » Gesponsord » Wat zijn de beste thermosflessen voor reizigers?

Wat zijn de beste thermosflessen voor reizigers?

Hoe noem je de gemiddelde reiziger die geen cafeïne heeft gehad? Nors. En zelfs als je ze een koffie introduceert die uit een café of een koffiezetapparaat komt, kan die grom snel veranderen in een door geld veroorzaakte woede. En dat is niet voor een magere karamel latte met havermelk, marshmallows en chocoladeschilfers… Een eenvoudige zwarte koffie zonder suiker kost al snel een paar euro. Het is veel logischer om te investeren in een thermosfles, thuis je eigen koffie te zetten en het kleingeld op zak te hebben. Reizigers die gebruik maken van hun auto kunnen hierbij het beste kiezen voor de volgende thermosflessen en -bekers! 

Thermos Mondial

Een enorme kan voor twee personen is logisch als je een fervent kampeerder bent of veel koffie drinkt. Onze eerste keuze voor een XXL-koffiekan is de Mondial van Thermos. Hij wordt geleverd met 1,8 liter opbergruimte, twee kopjes en een stevig handvat. Het kan ook een drankje 12 uur warm of 24 uur koud houden. Zorg er wel eerst voor dat je bekerhouder groot genoeg is. Anders passen deze thermosbekers bedrukken namelijk niet in je auto, wat zonde zou zijn! 

Hydro Flask

De Hydro Flask is een zeer stijlvolle en milieuvriendelijke manier om te genieten van een warme drank. Het bedrijf heeft een missie om plastic voor eenmalig gebruik van de wereld te verwijderen en heeft bijna 56.000 flessen gedoneerd om de planeet te helpen. Het is zeker een manier om van je koffie te genieten in de wetenschap dat je een goed doel steunt. Dit is al helemaal het geval als je ervoor kiest om deze thermosflessen te bedrukken! 

Hydro Flask
Hydro Flask

Thermos 170298 Flask

De koning van de thermosflessen bedrukken, Thermos, heeft een reputatie opgebouwd voor kwaliteit. Dit retrogekleurde exemplaar is voor veel reizigers de beste optie. Het wordt geleverd met een inhoud van 1,2 liter, is ontworpen om zweetbestendig te zijn en wordt geleverd met een beker die in het deksel is geïntegreerd. De garantie van vijf jaar moet je ook veel gemoedsrust geven. Dit toont immers dat de makers van deze thermosfles die je mogelijk kunt bedrukken veel vertrouwen hebben in hun product. 

Stanley 18-8 Stainless Steel-Double-Wall Vacuum Insulation Water Bottle

Als je dacht dat de Thermos stoer was, wacht dan tot je deze optie van Stanley ziet. Trots opscheppend dat iemand het overleefd had beschoten te worden, weet je dat als je van een trap valt, je je koffie niet kwijtraakt. De bouwkwaliteit is ook bijna onverwoestbaar dankzij de roestvrijstalen constructie en levenslange garantie. Deze thermosfles bedrukken zorgt er bovendien voor dat het uiterlijk nog mooier wordt!

Thermos 184807 Stainless King Food Flask

Een thermosfles of -beker kan meer dan alleen drankjes bevatten, je kunt er ook gemakkelijk je lunch in bewaren. Deze dik uitziende fles kan je soep negen uur warm houden of 14 uur koud (als je van gazpacho houdt). Het deksel kan worden gebruikt als een kom en wordt zelfs geleverd met een opvouwbare lepel, perfect voor als je er een vergeet mee te nemen.

Thermosfles met opdruk
Thermosfles met opdruk
Avatar foto

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl means 'World Travellers' in Dutch. Get inspired, get onboard!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Translate »
Copy link