WERELDREIZIGERS.NL
costa brava vakantie
Home » Gesponsord » Costa Brava – Helemaal weg van huis op slechts 2 uur vliegen

Costa Brava – Helemaal weg van huis op slechts 2 uur vliegen

Iedereen kent natuurlijk wel het gevoel dat je er af en toe even helemaal uit wilt zijn. Het is natuurlijk heerlijk om lekker op vakantie te gaan en dan niks aan je hoofd te hebben. Veel mensen vinden het fijnste van vakantie dat je even uit je dagelijkse sleur bent en écht het gevoel te hebben dat je er helemaal uit bent.

Gelukkig kan je tegenwoordig met al het gemak zo naar de andere kant van de wereld vliegen zodat je echt in een andere cultuur bent. Maar je hoeft niet altijd zo ver te vliegen om even helemaal weg te zijn. Ben je benieuwd hoe dit zou kunnen? Lees dan snel verder.

Europa

Het is natuurlijk super interessant om nieuwe culturen te ontdekken die niet lijken op de Nederlandse cultuur. Veel mensen denken dan al gauw aan Azië of Zuid-Amerika, maar in Europa zijn ook heel veel bijzondere culturen. Tuurlijk is de cultuur in het zuiden van Europa nog steeds hartstikke westers, maar het is toch heel erg anders dan die van ons. Een huis huren aan de Costa Brava zal je zeker het gevoel geven dat je niet in Nederland bent. De huizen alleen al zijn heel anders dan die in Nederland waardoor je zeker niet het gevoel zal hebben dat je thuis bent. Daarnaast zijn het stralende weer en de prachtige stranden natuurlijk fijne factoren die ervoor zullen zorgen dat jij helemaal weg bent. Het fijnste is nog dat je zelfs maar 2 uur hoeft te vliegen!

Costa Brava

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende plekken waar je naar toe kan gaan binnen de Costa Brava. Dit komt doordat het een 200 kilometer lang gebied is waar veel verschillende grote steden en kleine dorpjes in liggen. Dit maakt het ook zo’n populaire en prachtige plek, omdat er voor ieder wat wils is. Een aantal van deze bekende plekken zijn:

  • Blanes: dit is de meest zuidelijke plek van de Costa Brava met veel strand dat elk jaar veel jongeren aantrekt.
  • Lloret de Mar: ligt iets noordelijker dan Blanes en is een plek waar ook veel jongeren komen, maar wel een prachtige plek die je niet wilt missen. Door een villa huren in Lloret de Mar heb je lekker de rust op vakantie maar kun je ook genieten van de bruisende stad.
  • Tamariu: dit is een wat minder toeristische bestemming waardoor het een oase van rust is.

Lees ook: Costa Brava in Spanje | Zoveel meer dan alleen een feestbestemming

Avatar foto

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl means 'World Travellers' in Dutch. Get inspired, get onboard!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Translate »
Copy link