23.3K Followers

Home » Gesponsord » De 4 beste camper bestemmingen in Europa

De 4 beste camper bestemmingen in Europa

Camping de la Cascade, Coo, België

We beginnen dichtbij, in de Ardennes van onze zuiderburen. Deze camping is klein maar schattig, naast de rivier Amblève. Er zijn 40 plekken voor tenten en campers. In deze regio staat veel bos en veel glooiende heuvels. Zo kan je hier zwemmen, fietsen en wandelen. Ook is het dorpje Coo dichtbij, een sprookjesachtige dorpje, waar je ook nog eens kan genieten van het welbekende Belgische bier. 

Kosten: €9,75 per nacht, plus €2,80 per volwassene. 

Camping Camino de Santiago, Burgos, Spanje

Hierna vertrekken we naar het zonnige zuiden, naar Camping Camino de Santiago in het noorden van Spanje. Ook deze camping heeft 40 plekken. De camping is vernoemd naar een oude 800 kilometer lange pelgrimstocht naar Galicia in noordwest Spanje. Gelukkig is dat niet meer de voornaamste reden om naar deze camping te gaan. Je kan hier genieten van het super restaurant op de camping, de rust, vogelspotten en pelgrims bezienswaardigheden. 

Kosten:  €4,50 per nacht, plus €5 per volwassene. 

Fyrvapplingen Fiskecamp, Uppsala, Zweden

Vervolgens pakken we de biezen weer om naar het koude noorden te vertrekken, om de oude vikingen te bezoeken. Gelukkig valt die kou reuze mee als je in de zomer naar Zweden gaat, kan je er met gemoedelijke temperaturen zwemmen en is het ook nog een super lang ligt omdat je zo ver in het noorden bent. De Fyrvapplingen Fiskecamp ligt omringt door allemaal verschillende meren, waar je kan zwemmen, vissen en kanoën. Verder kan je er ook wandelen en fietsen door de bossen. De camping heeft 30 plekken.

Kosten:  €9 per nacht

Camp Vala, Mokalo, Kroatië

Om onze reis af te maken willen we natuurlijk volop genieten en relaxen. Hiervoor gaan we naar de Adriatische aan de kust van Kroatië. Camp Vala ligt aan het uiteinde van een schiereiland en dichtbij het eiland Korčula. Hier komt de strand, bos en kust samen om een prachtige plek te creëren. Naast genieten van het strand en de zee kan je er ook op uit gaan om naar te duiken aan de kust en zee dieren te spotten. Wees er wel vroeg bij, deze camping heeft maar 15 plekken.

Kosten:  €6 per nacht, plus €6,50 per volwassene. 

Ben jij nou helemaal verkocht en wil jij deze zomer op een camping staan? Neem dan van mij aan dat je dit in een camper of caravan wil doen. Een stuk comfortabeler dan een tent. Denk je nu dat dit dan wel erg veel gaat kosten? Geen probleem. Met wat hulp kan iedereen gemakkelijk een camper financieren. Met een kleine persoonlijke lening is dit probleem snel opgelost. Dus laat je niet tegenhouden en ga er deze zomer op uit!

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl is dé inspiratiebron voor iedereen die van reizen houdt. We plaatsen dagelijks het laatste reisnieuws, prachtige reisverhalen, reistips en reisroutes. Get inspired! Get onboard!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Geschreven door:

Wereldreizigers

GEZOCHT

REIS CHECKLIST

✔️ Deze reisverzekering dekt óók oranje gebieden.
✔️ Vergelijk en boek de goedkoopste vliegtickets.
✔️ Bespaar en boek alvast de leukste activiteiten.
✔️ Meerdere hotels? Boek dan met 20% Genius korting.
✔️ Bespaar en reserveer je vliegveld parkeerplaats.
✔️ Roadtrip? Vergelijk en boek een voordelige huurauto.
✔️ Reis voorbereiden? Scoor een praktische reisgids.
✔️ Backpack of koffer nodig? Aanbiedingen hier.
✔️ Kadootje? Ik geef 500 keer 10 euro weg!

Inhoudsopgave

Translate »
Copy link