23.3K Followers

Home » Gesponsord » De beste vakantie voordelig boeken doe je zo!

De beste vakantie voordelig boeken doe je zo!

Vakantie boeken kan heel leuk zijn, maar soms ook stressvol. Je wordt met verschillende trucs beïnvloed om snel te boeken. De vraag is alleen is dat wel nodig? Het antwoord is in de meeste gevallen nee. Vooral wanneer je binnen een week van plan bent te boeken, dan is er geen reden tot haast. Je kunt dan ook het beste goed vergelijken en rondkijken, want dat de vakantie top moet zijn. Is het allerbelangrijkste.

Voordelen van last minute!

Onderzoek van de website: https://www.last-minute-vakanties.nl heeft aangetoond dat een last minute vakantie het goedkoopste is tussen de 3 en 5 weken voor vertrek. De prijs is dan het scherpst vooral omdat de reisorganisatie dan ook wat meer korting wil geven om de vliegtuigen en het hotel vol te krijgen. Net voor vertrek gaat de prijs weer omhoog, omdat ze weten dat reizigers dan ook bereid zijn een hogere prijs te betalen. Een last minute kan heel voordelig zijn als je niet al te kieskeurig bent waar je precies terecht komt. Ben je gewend aan luxe, zoek dan ook last minutes met minimaal 4 sterren en een beoordeling boven de 8. Dan vergroot je de kans op een vakantie waar je nog jaren op terugkijkt.

Kansen bij vakanties buiten Europa

Buiten het Europese vaste land liggen nu kansen, omdat nog niet elke reiziger zich wil wagen aan een verre vakantie. Hotels en resorts zijn daardoor nog steeds lager dan voor de Corona pandemie. Dat merk je vooral op bestemmingen in het Caribisch gebied, Kaapverdië en Egypte.  Deze bestemmingen worden langzaam maar zeker weer geboekt, maar niet in dezelfde hoeveelheden als voor de uitbraak van Corona. De verwachting is wel dat deze bestemmingen volgend jaar weer meer bezoekers gaan verleiden en dat zal de prijs weer wat doen opdrijven. Dus als je het weer aan durft om iets verder te gaan dan kun je nu je slag slaan.

Kansen binnen Europa

Bestemmingen als Tenerife, Grand Canaria, FuertaVentura blijven goed bereikbaar, zonzeker en voordelig als vakantiebestemming. Het vervoer is daar goedkoop en ook uit eten is heel betaalbaar en vooral ook heel lekker. De Canarische Eilanden zijn nog steeds een uitstekende optie voor een zonnige, leuke en bereikbare vakantie. Vooral deze vakanties worden in de kortere vakantieperiodes als de Herfstvakantie, Meivakantie en voorjaarsvakantie geboekt voor een periode van een week of 9 dagen. Ideaal om er met het gezin even uit te zijn en toch nog op tijd terug voor de school start.

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl is dé inspiratiebron voor iedereen die van reizen houdt. We plaatsen dagelijks het laatste reisnieuws, prachtige reisverhalen, reistips en reisroutes. Get inspired! Get onboard!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Geschreven door:

Wereldreizigers

GEZOCHT

REIS CHECKLIST

✔️ Deze reisverzekering dekt óók oranje gebieden.
✔️ Vergelijk en boek de goedkoopste vliegtickets.
✔️ Bespaar en boek alvast de leukste activiteiten.
✔️ Meerdere hotels? Boek dan met 20% Genius korting.
✔️ Bespaar en reserveer je vliegveld parkeerplaats.
✔️ Roadtrip? Vergelijk en boek een voordelige huurauto.
✔️ Reis voorbereiden? Scoor een praktische reisgids.
✔️ Backpack of koffer nodig? Aanbiedingen hier.
✔️ Kadootje? Ik geef 500 keer 10 euro weg!

Translate »
Copy link