21.9K Followers

Home » Gesponsord » Op fietsreis in eigen land

Op fietsreis in eigen land

Als wereldreiziger wil je natuurlijk alles gezien hebben. Daar horen ook alle mooie kanten van jouw eigen land bij. Daarom is het ook de moeite waard om eens tijd in te ruimen voor een fietsreis in eigen land. Pak het dan wel gelijk goed aan. Maak je fiets elektrisch door een nieuw model te kopen. Daarmee kan je dan heel gemakkelijk leuke lange tochten door het Nederlandse landschap maken. Het is leuk om te zien wat dit je allemaal kan bieden. Lekker met de fiets op pad gaan is op zich al gezond. Maar er is meer.

Doop van de fiets

Wanneer je de elektrische fiets aanschaft, dan doe je dat natuurlijk niet alleen maar voor de reis die je gaat maken. Het is zeker ook belangrijk om te beseffen dat je er daarna nog heel lang plezier van gaat houden. Wanneer je op een elektrische fiets middenmotor aanbieding bent ingegaan dan kan je gemakkelijk heel voordelig uit zijn. De lage kosten in verhouding tot de vele kilometers op je vakantie en daarna, spreken dan sterk in het voordeel. Je vakantie is dan een soort doop van de fiets waar je jaren mee zal gaan rijden.

Gemakkelijk alle kanten ontdekken

De moderne e-bike met middenmotor kan meer aan dan ooit tevoren. Daardoor kan je dus ook echt een grote tocht van je vakantie in Nederland maken. De ronde van Nederland is bijvoorbeeld een bekend fenomeen. Nu je fiets voldoende sterk is, wordt het gemakkelijker om die tocht zelf eens te ondernemen. Het is veel gemakkelijker om van bestemming naar bestemming te rijden wanneer de accu dat wat beter aankan. Dat wordt ook wel de actieradius genoemd en die is beter dan ooit. Alle reden om je daar dus op te richten als je een fiets wilt aanschaffen.

Zoeken naar specifieke uitjes

Omdat je op reis gaat door eigen land, is het wel zaak om de leukste dingen eruit te halen. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat je kijkt wat er allemaal op de route ligt wat je echt gezien moet hebben. Of je draait het juist om. Je maakt een lijstje van de dingen in eigen land die je echt nog wilt zien en doen en maakt daar een route bij. Dat kan ook leuk zijn, want dit brengt je naar hele andere plekken dan je misschien gedacht had. Dat maakt het dus zeker ook een optie voor jou.

Vaker de fiets pakken

Je zal ontdekken dat je vakantie met de fiets een interessant voordeel oplevert. Wanneer je eenmaal zoveel gefietst hebt, en je bent gewend aan je e-bike, dan zal je alleen maar meer op pad gaan ermee. Dat betekent dus dat je ook je dagelijkse dingen vaker op de fiets doet. Daarmee ben je niet alleen gezonder voor jezelf bezig. Het is ook een manier om te zorgen dat je duurzamer bezig bent. Dat is meer dan de moeite waard. Juist ook omdat dit precies is wat de wereld nodig heeft op dit moment. Dat maakt fietsen aantrekkelijk.

Lees ook: Fietsen in Nederland | Een weekend naar India, het Kremlin en Paaseiland

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl is dé inspiratiebron voor iedereen die van reizen houdt. We plaatsen dagelijks het laatste reisnieuws, prachtige reisverhalen, reistips en reisroutes. Get inspired! Get onboard!

Let op: deze pagina kan affiliate links bevatten. Ook is het mogelijk dat links in het artikel zijn gesponsord door adverteerders. Een aankoop doen via deze links kost niets extra - wel krijgen wij bij een aankoop via deze links een kleine fee. Met dit geld houden we de website up-to-date en in de lucht.

Add comment

Geschreven door:

Wereldreizigers

GEZOCHT

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief en maandelijkse winacties? Laat dan je e-mail adres achter!

Inhoudsopgave

Copy link