Wereldreizigers.nl
whatifwefly-2020
Home » Oceanië » Australië » Het leven in Australië | Terugblik op 2020 en Whatifwefly designs

Het leven in Australië | Terugblik op 2020 en Whatifwefly designs

Wij (Thom en Lianne van Whatifwefly) wensen iedereen, vanuit onze naar gin-tonic stinkende bunker aan de oostkust van Australië, een heel gelukkig nieuwjaar. Dit jaar was natuurlijk voor iedereen voornamelijk tobben. Toch denken wij dat het, ondanks alle restricties, een heel positief ding is dat iedereen wel eens goed heeft kunnen nadenken over wat hij of zij echt belangrijk vindt in het leven. Ernaar handelen is dan natuurlijk een tweede. Zo zijn wij eruit dat de smaak van gebakken spek echt intens goed is.

Lees ook: Thom en Lianne: ‘Wij leven onze droom in Australië”

Whatifwefly | Happy New Year!
Whatifwefly | Happy New Year!

We gaan onszelf niet meer wagen aan voorspellingen voor het nieuwe jaar. Daar zijn we dit jaar namelijk vrij lelijk de mist mee in gegaan. Wel hopen we dat we dit jaar op een normale manier naar Nederland kunnen en onze families eindelijk weer eens in de armen kunnen sluiten! Gelukkig is het allerbelangrijkste dat we nog steeds als twee verliefde pubertjes het nieuwe jaar gaan beginnen. Daar drinken wij vanavond nog een klein wijntje op. Maak er wat van mensen!

Whatifwefly_ designs

Nu we allemaal in lockdown zitten is het natuurlijk weer tijd om creatief te zijn. Zo verkoopt Lianne nu in Australië haar stenen en tekeningen met lijstjes en al. Dagelijks komen de Aussies langs de deuren om producten op te halen voor bijvoorbeeld de kerstdagen. De loopjes richting de deur hebben inmiddels al tot 1cm extra eelt gezorgd bij dat blonde wijfie.

Whatifwefly | Design Worldmap
Whatifwefly | Design Worldmap

Momenteel hebben we helaas nog geen lijstjes beschikbaar in Nederland, al wordt daar natuurlijk wel aan gewerkt. En mocht je nou zelf toevallig al een leuke lijst hebben is het natuurlijk ook tof daar iets in te hangen. Of zijn wij nou gek? Neem gerust een kijkje in de Whatifwefly webshop voor jou favoriete design. Of misschien wil je zelf wel iets laten ontwerpen voor een logo, een muurtekening of bijvoorbeeld een bierviltje.

Werken vanuit huis

Zoals de meesten wel weten werkt er tegenwoordig een flinke groep mensen vanuit huis. De een kan genieten van de vrijheid, de ander hunkert juist naar meer structuur. Wij proberen op vrije dagen ook zoveel mogelijk te doen aan ons eigen zaakje. We merken daarbij dat het wel eens moeizaam gaat en heel lastig is om in een bepaald ritme te komen. En aan het eind van de dag zitten we elkaar in bed aan de kijken met een gezicht als een beschimmelde perzik en een behoorlijk onvoldaan gevoel. Herken je hier iets van?

Lees ook: Wonen en werken in Australië | Wat moet je allemaal regelen?

Whatifwefly | Werken vanuit huis
Whatifwefly | Werken vanuit huis

Een jaar samen met Surf Santa

Ik heb het alweer bijna een nieuw jaar uitgehouden met deze drol op voetjes. Een wijfie dat woest wordt als ik mijn natte handdoek laat slingeren en twee keer vragend op mijn schouders tikt, wanneer ik snurk. Het grietje dat alleen thee neemt als ik neem en altijd de eerste hap neemt van mijn bord eten. Het meisje dat altijd probeert te kijken naar de gaatjes aan de onderkant van mijn onderbroek en weigert mijn tenen aan te raken.

Whatifwefly | Surf Santa

Ze wordt woest als ik een remspoortje achterlaat en komt met een pruillipje naar mij toe als ze de deksel niet van een potje krijgt. Ze raakt geïrriteerd als ik een groter bakje chips krijg dan zij en doet altijd de wc-klep dicht na het drukken. Bovendien heeft ze ooit het NK ‘Onnozel kijken’ gewonnen. Je zal er mee samenwonen. Toch maakt die blije bakkes op zo’n surfplank mij bijna dagelijks weer blij met haar lompe, spicy, onnozele opmerkingen.❤️

Lees ook: Manly, Australië | Een heerlijk backpackers dorpje om te wonen en surfen

Even terugkijken op 2020

Het is tijd om maar eens even terug te koekeloeren op het afgelopen jaar. We begonnen het jaar in West-Australië. We zijn hier een Instagram pagina gestart. We hebben een 6000km lange trip van Perth naar Sydney gemaakt. We hebben gezwommen met haaien. Lianne liet haar eerste windje in het bijzijn van Thom. Thom die Portobello heeft gegeten. We hebben de nieuwe KitKat Gold geproefd. Lianne heeft haar eerste tekeningen verkocht en we hebben beiden een PR frikadellen eten behaald.

Whatifwefly | 2020 was een mooi jaar
Whatifwefly | 2020 was een mooi jaar

We zijn viral gegaan met een walvissen filmpje. We hebben 5 meter lange witte haaien gezien. We hebben samen stenen gezocht. We hebben gepraat met alpacas. In elke onderbroek van Thom is een gaatje ontstaan. Thom is meer gestruikeld dan in 2019. Lianne heeft meer gedipt in koffie dan ooit tevoren en is na haar eerste 500 meter hardlopen omgevallen. Al met al was het me daar weer een jaar. Tot de volgende!

Over Whatifwefly_

Dit artikel is geschreven door Wereldreizigers Thom en Lianne. Mocht je meer willen weten over hun avonturen in Australië dan kun je altijd een berichtje achterlaten in de reacties of op hun Instagram: @whatifwefly_ – en neem natuurlijk ook een kijkje op hun website!

Avatar foto

Whatifwefly_

Thom ❥ Lianne
?? ?? Dutchies living in Australia
? Message us for custom (surf)art
“Taking life with a grain of salt"

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Translate »
Copy link