WERELDREIZIGERS.NL

21.6K Followers

Home » Over ons

Over ons

Wereldreizigers.nl is dé inspiratiebron voor iedereen die van reizen houdt. We plaatsen dagelijks het laatste reisnieuws, prachtige reisverhalen, reistips en reisroutes. Get inspired! Get onboard!

En nu je het super motiverende praatje hierboven hebt gelezen, willen we graag nog uitleggen wie we zijn en waar we vandaan komen. Ons team bestaat uit een select groepje reisfanaten. Wij willen al het moois van de wereld zien en zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe, bijzondere reisbestemmingen. Elk jaar weer zoveel mogelijk landen van onze bucketlist afstrepen, we zouden ons leven niet anders voor kunnen stellen.

Op Wereldreizigers.nl delen verschillende wereldreizigers graag hun reisverhalen en reistips met jou. Laat je inspireren door ervaren reizigers voor jouw volgende vakantie, stedentrip of misschien wel wereldreis!

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of wil je ons gewoon laten weten hoe gaaf je onze website vindt? Neem dan contact met ons op.

Het team

Chris | Wereldreizigers.nl

Wereldreiziger in hart en nieren en eigenaar van deze website. Ik ben gek op reizen en heb voordat ik met Wereldreizigers.nl begon al meerdere reisblogs gerund. Droomt 365 per jaar over nieuwe bestemmingen.

In het begin van 2020 kwam ik met toeval terecht op Wereldreizigers.nl, een website die al bestond sinds 2014. Ik zag al snel dat de website al een geruime tijd stilstond. Zonde! Het had vanaf datzelfde jaar (2014) tot halverwege 2020 geen updates meer gekregen. De techniek achter de site was verouderd en verwaarloosd. Ik besloot daarom contact op te nemen met de eigenaar van de website. Er gingen meerdere maanden overheen maar uiteindelijk kwamen er eruit, Wereldreizigers.nl werd overgenomen!

WERELDREIZIGER IN HART EN NIEREN
– Momenteel in Nederland
– Volgende droombestemming: Australië en Nieuw-Zeeland
– Eigenwijs en doortastend
– Het leven is kort, maak er wat moois van!

Na enkele maanden hard werken kwam er een geheel vernieuwde website, klaar voor de toekomst. Ik besloot mijn netwerk te raadplegen en contacteerde andere reisfanaten met de vraag of ze wilden meewerken aan dit project. De website heet immers ‘Wereldreizigers’ in meervoud, dus vanzelfsprekend moet dit ook dé plek voor wereldreizigers worden om hun verhalen te delen.

Ons team bestaat uit een aantal vaste bloggers welke je hieronder kunt vinden. Ook aanmelden als blogger? Lees dan dit bericht.

Wereldreizigers.nl

Ilse & Nick | @whatsournextdestination

Reizen is een belangrijk onderdeel van ons leven geworden. Nadat ik (Ilse) terugkwam van mijn reis van 8 maanden door Azië, heb ik Nick ontmoet en meteen overtuigd om samen zo’n avontuur aan te gaan. Helaas duurde onze wereldreis ‘maar’ 1,5 maand vanwege corona en kunnen we niet wachten om weer onze backpacks in te pakken!

Inmiddels schrijf ik al sinds september 2019 met heel veel enthousiasme blogs voor de website van Chris. Ik hou ervan om deze kennis met jullie te delen!

ILSE & NICK – OUR TRAVEL LIFE
– Momenteel in Nederland
– Reizen met backpacks en slapen in hostels
– Favoriete bestemming: Jordanië
– Volgende droombestemming: India
– Lees hier alle blogs van Ilse & Nick


Lisa & Erik | Reisstel.nl

Wij zijn Erik & Lisa. Reizen is voor ons waar geluk voor staat: ultieme vrijheid. Begin 2020 hebben wij daarom onze banen opgezegd en ons huis verkocht om als fulltime wereldreizigers door het leven te gaan.

FULLTIME REISSTEL
– Momenteel in Griekenland
– Nederlands reiskoppel
– #vanlife met Fred 🚐
– Huis verkocht en baan opgezegd voor avontuur!
– Lees hier alle blogs van Erik en Lisa


Thom en Lianne | Whatifwefly.nl

Wij hebben beiden Nederland voor onbepaalde tijd achter ons gelaten. In eerste instantie om het avontuur alleen aan te gaan en uit te vogelen wat er nog meer te zien en beleven valt. Woonachtig in Australië.

WOONACHTIG IN AUSTRALIE
– Thom ❥ Lianne
– Gewoon lol maken
– Nemen het leven niet zo serieus
– Lees hier alle blogs van Thom en Lianne


Sandra en Adriaan | Vandemics.nl

Wij hebben besloten het werkende leven een poosje (jaartje) achter ons te laten en op reis te gaan met onze camper Fordtress (17). Europa is onze bestemming! Waar precies in Europa hangt er vanaf waar de wind ons brengt…

VAN LIFE IN PANDEMIC TIMES
– Reizen met de camperbus genaamd ‘Fordtress’
– 1 jaar sabbatical
– Momenteel in Spanje
– Lees hier alle blogs van Sandra en Adriaan


Sharella | Sherulestheglobe.nl

Dol op mango & smelt weg bij puppy’s. Voor mijn werk vlieg ik de wereld rond waardoor ik op de leukste bestemmingen, hotspots & must see plekjes kom. Al deze unieke ervaringen kan ik niet voor mijzelf houden! Het is toch veel leuker om jullie reis voorbereidingen zo makkelijk mogelijk te maken?

TRAVEL & FASHION
– Kleurvolle reisfoto’s
– Stewardess voor KLM
– Altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen
– Lees hier alle blogs van Sharella


Op zoek naar iets anders?

Geschreven door:

Wereldreizigers

GEZOCHT

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief en maandelijkse winacties? Laat dan je e-mail adres achter!

2 Shares
Copy link