WERELDREIZIGERS.NL
Home » Over ons

Over ons


Op zoek naar iets anders?


Wereldreizigers.nl is dé inspiratiebron voor iedereen die van reizen houdt. We plaatsen dagelijks het laatste reisnieuws, prachtige reisverhalen, reistips en reisroutes. Get inspired! Get onboard!

En nu je het super motiverende tekstje hierboven hebt gelezen, wil ik je graag nog uitleggen wie we zijn en waar we vandaan komen. Allereerst ben ik (Chris, 37) eigenaar van deze website. Samen met mij vrouw (Malou 31), run ik deze website. Maar de website gaat niet alleen over ons. Ons team bestaat namelijk uit een select groepje echte reisfanaten.

Samen met het team willen wij al het moois van de wereld zien en zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe, bijzondere reisbestemmingen. Elk jaar weer zoveel mogelijk prachtige plekken, activiteiten en landen van onze bucketlist afstrepen, we zouden ons leven niet anders kunnen voorstellen.

Op Wereldreizigers.nl delen de verschillende wereldreizigers graag hun reisverhalen en reistips met jou. Laat je inspireren door ervaren reizigers voor jouw volgende vakantie, stedentrip of misschien wel wereldreis!

Heb je vragen, opmerkingen, suggesties of wil je ons gewoon laten weten hoe gaaf je onze website vindt? Neem dan contact met ons op.

Het team

Chris | Wereldreizigers.nl

Wereldreiziger in hart en nieren en eigenaar van deze website. Ik ben gek op reizen en heb voordat ik met Wereldreizigers.nl begon al meerdere reisblogs gerund. Droomt 365 per jaar over nieuwe bestemmingen.

In het begin van 2020 kwam ik met toeval terecht op Wereldreizigers.nl, een website die al bestond sinds 2014. Ik zag al snel dat de website al een geruime tijd stilstond. Zonde! Het had vanaf datzelfde jaar (2014) tot halverwege 2020 geen updates meer gekregen. De techniek achter de site was verouderd en verwaarloosd. Ik besloot daarom contact op te nemen met de eigenaar van de website. Er gingen meerdere maanden overheen maar uiteindelijk kwamen we eruit, Wereldreizigers.nl werd overgenomen!

Na enkele maanden hard werken kwam er een geheel vernieuwde website, klaar voor de toekomst. Ik besloot mijn netwerk te raadplegen en contacteerde andere reisfanaten met de vraag of ze wilden meewerken aan dit project. De website heet immers ‘Wereldreizigers’ in meervoud, dus vanzelfsprekend moet dit ook dé plek voor wereldreizigers worden om hun verhalen te delen.

WERELDREIZIGER IN HART EN NIEREN
– Momenteel in Amerika
– Volgende droombestemming: Canada
– Eigenwijs en doortastend
– Het leven is kort, maak er wat moois van!
– Lees hier alle blogs van Chris

Ons team bestaat uit een aantal vaste bloggers welke je hieronder kunt vinden. Ook aanmelden als blogger? Lees dan dit bericht.

Wereldreizigers.nl

Malou | Wereldreizigers.nl

Al vanaf jongs af aan 👶 ben ik gefascineerd door verre reizen en andere culturen. Menig land gezien 🗺️, maar nog zeker niet klaar! Op deze leeftijd (31) denk ik vaak na over hoe mijn leven verder in te richten. Als ik op reis ben, laat ik dat al snel los en kan ik optimaal genieten van het hier en nu 🧘.

Thuis 🏠 heb ik een baan in de jeugdzorg, maar op het moment heb ik een jaar vrij om op avontuur te gaan met mijn man Chris en de camper 🚐 in de VS en Canada.

GEFASCINEERD DOOR VERRE REIZEN
– Momenteel in Amerika
– Nieuwsgierig naar andere culturen
– Favoriete bestemming: Filipijnen
– Volgende droombestemming: Australië
– Lees hier alle blogs van Malou

Ilse & Nick | @whatsournextdestination

Reizen is een belangrijk onderdeel van ons leven geworden. Nadat ik (Ilse) terugkwam van mijn reis van 8 maanden door Azië, heb ik Nick ontmoet en meteen overtuigd om samen zo’n avontuur aan te gaan. Helaas duurde onze wereldreis ‘maar’ 1,5 maand vanwege corona en kunnen we niet wachten om weer onze backpacks in te pakken!

Inmiddels schrijf ik al sinds september 2019 met heel veel enthousiasme blogs voor de website van Chris. Ik hou ervan om deze kennis met jullie te delen!

ILSE & NICK – OUR TRAVEL LIFE
– Momenteel in Nederland
– Reizen met backpacks en slapen in hostels
– Favoriete bestemming: Jordanië
– Volgende droombestemming: India
– Lees hier alle blogs van Ilse & Nick


Eline | @travel_with_eline

Reizen is mijn passie. In 2022 was ik in Oostenrijk, Duitsland, België, Zuid-Korea, Zuid-Afrika en Namibië onderweg! Intussen heb ik al 26 landen gezien op deze prachtige wereld die aan onze voeten ligt. Daarvoor woonde ik in maart 2021 t/m december 2021 in Windhoek, Namibië voor mijn studie. Ik wil jullie graag meer vertellen over dit prachtige land dat voor vele nog onbekend is!

Quote: “Great times never come from comfortzones!”

REIZEN IS MJN PASSIE
– Momenteel in Nederland
– Gestudeerd in Namibië
– 26 landen bezocht
– Lees hier alle blogs van Eline


NoFear Reizen

Een Drent en een Friezin hebben het reisvirus te pakken en reizen met hun 4×4 camper de wereld over. Wij zijn Cor en Grietje van NoFear reizen en we nemen jullie mee op roadtrip avontuur.

OVERLANDERS PUUR SANG
– Momenteel in Marokko
– Toyota Hilux 4×4 camper
– Lees hier alle blogs van NoFear Reizen


NoMadness In My Bus | Digital Nomad

Liesbeth Uithol (1977) is expert op het gebied van creëeren van locatie onafhankelijk business concepten. Met haar bedrijf NoMadness In My Bus hielp zij velen letterlijk ‘op weg’. Zij konden eindelijk hun droom gaan realiseren: meer vrijheid en meer reizen, maar dan mét een goed lopend bedrijf en inkomsten.

Samen met Ronald Schuurbiers (vriend, 1972), Leff Onderdelinden (zoon, 2008), Obi (rescuedog, 2003) en Woody (rescuedog, 2019) reisde zij 7 maanden als Digitale Nomaden door Europa in hun voormalig DHL vrachtwagen. Hun volgende trip is de Silk Route; een overland route naar China met de camper.

Liesbeth heeft één missie: iedereen die een droom heeft te inspireren en te motiveren om die droom te verwezenlijken.

DIGITAL NOMAD
– Momenteel in Spanje
– Locatie onafhankelijk ondernemen
– Helpt anderen dromen realiseren
– Lees hier alle blogs van Liesbeth


Lieke | liekethijssen.com

Als freelance copywriter & webdesigner kan ik werken waar en wanneer ik wil, dat is natuurlijk ideaal als reisliefhebber. Ik hou van de vrijheid die het met zich mee brengt: laptop inpakken & gaan! De avonturen die ik mee maak, deel ik graag met andere enthousiaste reizigers.

REISLUSTIGE DIGITAL NOMAD
– Is gek op Latijns-Amerika
– Carrière omgegooid om als digital nomad aan de slag te kunnen
– Vertrekt binnenkort naar Mexico
– Houdt van luiaards en schildpadden
– Lees hier alle blogs van Lieke


DeRugzakkies | derugzakkies.nl

Wij zijn Merijn en Denise en sinds oktober 2020 zijn wij de trotse eigenaren van Brumm de brandweer bus. Eigenlijk zouden wij in maart 2020 vertrekken op wereldreis. Een lang gekoesterde droom die eindelijk in vervulling zou gaan. Covid 19 gooide al onze plannen in de war en deze droom staat voorlopig dan ook in de koelkast. Brumm de brandweerbus is het nieuwe doel!

Brumm de Brandweerbus
– Momenteel in Nederland
– Brandweerbus omgebouwd tot camper
– Wereldreis helaas door Covid uitgesteld
– Lees hier alle blogs van DeRugzakkies


Milene & Yuri | Mygrations.nl

Mygrations Milene & Yuri 2

Een fotograaf en ingenieur uit Den Haag. Altijd op zoek naar avontuur, ongebaande paden en (te) gekke plekken. Van de jungles in Papoea-Nieuw-Guinea tot de steppen van Siberië en van afgelegen eilanden tot besneeuwde bergtoppen. In onze VW T2, op een driemaster schip of per sneeuwscooter. The crazier, the better!

FULLTIME MYGRATING
– Onderweg naar China
– Reizend in een oldtimer VW busje
– Gek op avontuur…
… en eten.
– Lees hier alle blogs van Milene & Yuri


Lisa & Erik | Reisstel.nl

Wij zijn Erik & Lisa. Reizen is voor ons waar geluk voor staat: ultieme vrijheid. Begin 2020 hebben wij daarom onze banen opgezegd en ons huis verkocht om als fulltime wereldreizigers door het leven te gaan.

FULLTIME REISSTEL
– Momenteel reizend naar Japan
– Nederlands reiskoppel
– #vanlife met Fred ?
– Huis verkocht en baan opgezegd voor avontuur!
– Lees hier alle blogs van Erik en Lisa


Eric | Scooter avonturier

Hoe is het om op een lokaal gekochte scooter ruim 10.000 kilometer in Madagascar rond te rijden? Of op een pikipiki (scooter in Swahili) door Oost-Afrika? In ruim 20 jaar heb ik ruim 100 landen bezocht. Dit heeft heel veel onbetaalbare reiservaringen opgeleverd, die ik graag met jullie deel.

FULLTIME REIZIGER
– Momenteel in Afrika
– Reist op scooters ?
– Huis verkocht en baan opgezegd voor avontuur!
– Favoriete bestemmingen: Madagascar, Oeganda, Japan, India en Colombia.
– Lees hier alle blogs van Eric


Moniek | Gek op reizen

Moniek, 32 jaar en ik hou van reizen! Ik heb nog zoveel op mijn bucketlist staan, Barcelona, Indonesië, Peru, USA, IJsland, noem maar op! Hopelijk kunnen we ooit alles afvinken.

GEK OP REIZEN
– Momenteel in Nederland
– Reist naar alle continenten
– Lees hier alle blogs van Moniek


Front Seat Stories | @front.seat.stories

Hoi! Wij zijn Marc & Loes. In onze zelfbouw bus genaamd ‘Petje’ rijden wij door Europa en maken we de meest gave dingen mee. We zijn onderweg naar Turkije en leggen dit maar al te graag vast om jou een plekje op onze voorstoel te geven. Onder de naam Front Seat Stories delen wij op YouTube en Instagram onze avonturen om te inspireren en vooral ook te entertainen. Dus stap in, gordels om en geniet lekker mee!

ROAD TO TURKEY
– Fulltime #VanlifeEuropa
– Reizen in zelf gebouwde buscamper
– YouTube film-makers bezig met de serie ‘Onderweg naar Turkije’
– Lees hier alle blogs van Marc en Loes


Ilse Praet

10 jaar geleden beleefde ik mijn eerste wandeltocht in Zweden. Sindsdien ben ik aan het wandelen verslingerd. Kamperen onder de sterren, zwemmen in ijskoude meren en proeven van puur bergwater! Sinds kort reis ik full-time door Amerika met mijn vriend Ryan in zijn Dodge minivan. Samen schrijven en verfilmen we onze avonturen en genieten we van alles wat de natuur te bieden heeft.

GeK OP LANGE WANDELTOCHTEN
– Momenteel in Canada
– Kamperen onder de sterren
– Zwemmen in ijskoude meren
– Lees hier alle blogs van Ilse


Thom en Lianne | Whatifwefly.nl

Wij hebben beiden Nederland voor onbepaalde tijd achter ons gelaten. In eerste instantie om het avontuur alleen aan te gaan en uit te vogelen wat er nog meer te zien en beleven valt. Woonachtig in Bali.

WOONACHTIG IN BALI
– Thom ❥ Lianne
– Gewoon lol maken
– Nemen het leven niet zo serieus
– Lees hier alle blogs van Thom en Lianne


Sandra en Adriaan | Vandemics.nl

Wij hebben besloten het werkende leven een poosje (jaartje) achter ons te laten en op reis te gaan met onze camper Fordtress (17). Europa is onze bestemming! Waar precies in Europa hangt er vanaf waar de wind ons brengt…

VAN LIFE IN PANDEMIC TIMES
– Reizen met de camperbus genaamd ‘Fordtress’
– 1 jaar sabbatical
– Momenteel in Spanje
– Lees hier alle blogs van Sandra en Adriaan


Sharella | Sherulestheglobe.nl

Dol op mango & smelt weg bij puppy’s. Voor mijn werk vlieg ik de wereld rond waardoor ik op de leukste bestemmingen, hotspots & must see plekjes kom. Al deze unieke ervaringen kan ik niet voor mijzelf houden! Het is toch veel leuker om jullie reis voorbereidingen zo makkelijk mogelijk te maken?

TRAVEL & FASHION
– Kleurvolle reisfoto’s
– Stewardess voor KLM
– Altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen
– Lees hier alle blogs van Sharella


Let op: deze website bevat affiliate links. Ook is het mogelijk dat links in het artikel zijn gesponsord door adverteerders. Een aankoop doen via deze links kost niets extra – wel krijgen wij bij een aankoop via deze links een kleine fee. Met dit geld houden we de website up-to-date en in de lucht.

Wereldreizigers.nl is onderdeel van Orbital Media onder KVK inschrijvingsnummer 80321771.
Ons BTW nummer is NL003422437B05.

Geschreven door:

Avatar foto

Wereldreizigers

GEZOCHT

REIS CHECKLIST

✔️ Deze reisverzekering dekt óók oranje gebieden.
✔️ Vergelijk en boek de goedkoopste vliegtickets.
✔️ Bespaar en boek alvast de leukste activiteiten.
✔️ Meerdere hotels? Boek dan met 20% Genius korting.
✔️ Bespaar en reserveer je vliegveld parkeerplaats.
✔️ Roadtrip? Vergelijk en boek een voordelige huurauto.
✔️ Reis voorbereiden? Scoor een praktische reisgids.
✔️ Backpack of koffer nodig? Aanbiedingen hier.
✔️ Kadootje? Ik geef 500 keer 10 euro weg!

Translate »
Copy link