WERELDREIZIGERS.NL

21.6K Followers

bali open 14 oktober
Home » Reisnieuws » Bali gaat 14 oktober weer open voor internationale toeristen

Bali gaat 14 oktober weer open voor internationale toeristen

REISNIEUWS – 04 oktober 2021: De regering in Indonesië heeft enkele uren geleden aangekondigd aan dat het eiland Bali op 14 oktober weer open gaat voor internationale reizigers, nadat de provincie in juli en augustus alsnog gesloten bleef vanwege een nieuwe golf van COVID-19-gevallen in Indonesië.

Lees ook: Heropening van Bali voor buitenlandse toeristen uitgesteld tot Q3 2021
Lees ook: Bali toch in juli 2021 open voor toeristen, aldus president Jokowi

Alleen gevaccineerde toeristen worden toegelaten op het eiland

Reizigers die Bali bezoeken dienen zich te houden aan de in Indonesië geldende gezondheidsmaatregelen, zoals een verplichte quarantaine van acht dagen.

Ook dienen internationale reizigers door middel van een boekingsbewijs van het hotel aan te tonen waar de quarantaine zal plaatsvinden. De quarantainekosten zijn voor rekening van de reiziger.

De regering heeft tot slot ook gezegd dat het uitsluitend gevaccineerde toeristen gaat toelaten op het eiland. Dit geldt voor zowel binnenlandse als internationale bezoekers. Minister Sandiaga hoopt dat dit programma de toeristische sector op Bali snel zal helpen herleven. Het herstarten van de toeristische sector op Bali zal veel inwoners helpen weer inkomen te genereren.

Nederlanders (nog) niet welkom

Helaas moeten wij Nederlanders niet te vroeg juichen en nog even geduld hebben. Voorlopig zijn alleen reizigers uit China, Japan, Zuid-Korea, Nieuw-Zeeland en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) welkom op Bali. Wanneer de eerste toeristen uit Europa en/of Nederland welkom zijn, is nog niet bekend. Wel is het openen van de internationale luchthave in ieder geval een positief signaal. Verdere versoepelingen worden verwacht in November dit jaar.

bali open 14 oktober

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl is dé inspiratiebron voor iedereen die van reizen houdt. We plaatsen dagelijks het laatste reisnieuws, prachtige reisverhalen, reistips en reisroutes. Get inspired! Get onboard!

Let op: deze pagina kan affiliate links bevatten. Ook is het mogelijk dat links in het artikel zijn gesponsord door adverteerders. Een aankoop doen via deze links kost niets extra - wel krijgen wij bij een aankoop via deze links een kleine fee. Met dit geld houden we de website up-to-date en in de lucht.

Add comment

Geschreven door:

Wereldreizigers

GEZOCHT

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief en maandelijkse winacties? Laat dan je e-mail adres achter!

Inhoudsopgave

12 Shares
Copy link