Wereldreizigers.nl
Home » Reisnieuws » Charles Witlox (Charlies-Travels.com) overleden na kite ongeluk

Charles Witlox (Charlies-Travels.com) overleden na kite ongeluk

REISNIEUWS – 31 december 2022: Charles Witlox, vooral bekend van Charlie’s Travels is overleden nadat hij eerder deze week tijdens het kitesufen in Kaapstad is verongelukt. Dit is o.a. bekend gemaakt op de website van Charlie’s Travels.

In memoriam

‘Tot onze grote spijt, met veel onbegrip en onmacht moeten wij bekend maken dat Charles Witlox op 29 december 2022 is komen te overlijden’, dat meldt Charlie’s Travels op haar website.

Het volledige bericht op de website van Charlie’s Travels is tevens hieronder te zien.

Afbeelding via Charlies-Travels.com

Tot onze grote spijt, met veel onbegrip en onmacht moeten wij bekend maken dat Charles Witlox op 29 december 2022 is komen te overlijden.

Charles, voor velen bekend als Charlie, was de vader van ons bedrijf Charlie’s Travels. Velen kennen hem als de avonturier die op zijn motor Afrika doorkruiste om nieuwe plekken te ontdekken voor al zijn toekomstige klanten. Op zoek naar het off the beaten track avontuur, echte connectie maken met de lokale bevolking, zodat zij, de klanten, eens het echte Afrika konden zien, het Afrika zoals hij het kende. Niet zoals de media het allendag voorschotelde. Charles was een voorbeeld voor ons, een icoon.

Helaas hebben wij op 29 december jongstleden afscheid van hem moeten nemen. Dit raakt ons hard en diep. Een wond die niet snel helen zal. Maar zijn legacy zal voortleven, zijn doel en zijn missie zetten wij als Charlie’s Travels voort. Om zijn droom, zijn missie te verwezenlijken.

Bedankt, Charles.

Wat betekent dit voor jou als klant? We gaan door met de organisatie, dit is wat Charles gewild had. Dus je kan gewoon je reis boeken, voortzetten en beleven via Charlie’s Travels. Gewoon, zoals je altijd van ons gewend bent.

Harde wind bij het Kitesurfen

De 33-jarige Charles werd donderdag om 19.00 uur met een ambulance op de spoedeisende hulp van het Melomed Tokai ziekenhuis in Kaapstad opgenomen nadat hij door harde wind werd meegevoerd in een vreselijk ongeluk. Charles overleed kort daarna aan zijn verwondingen in het ziekenhuis.

Wereldreizigers.nl en Charlies-Travels.com

In 2021 maakten Chris, Malou en Eric van Wereldreizigers.nl een rondreis door Kenia en Oeganda. Een groot deel van deze reis werd in samenwerking met Charles geregeld via Charlies-Travels. Eric kende als Afrika expert Charles al langer en Chris en Eric hadden nog het genoegen om Charles in Nairobi nogmaals te ontmoeten. We herinneren hem dan ook graag zoals we hem kennen: een zeer actief en enthousiast persoon met een echte liefde voor Afrika.

We wensen iedereen die Charles kende veel sterkte.

Charles, het ga je goed.

Chris, Malou en Eric.

Charles Witlox (links) met een Maasai in Kenia | Foto via Charlies-Travels.com
Avatar foto

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl means 'World Travellers' in Dutch. Get inspired, get onboard!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Translate »
Copy link