WERELDREIZIGERS.NL

20.7K Followers

spanje discotheken bars restaurants weer open
Home » Reisnieuws » Spanje reisupdate | Bars in discotheken, hotels en restaurants weer open

Spanje reisupdate | Bars in discotheken, hotels en restaurants weer open

REISNIEUWS – 2 juni 2021: Er zijn in Spanje nieuwe versoepelingen aangekondigd. Hotels en restaurants: de bar is terug. Op de buitenterrassen kunnen alle toegestane tafels bezet worden, waarbij de afstand tussen stoelen aan verschillende tafels altijd minimaal 1,5 meter is. Barservice en consumptie is toegestaan, afstand houdend. De tafels hebben een limiet van 6 personen binnen en 10 buiten. Ook mogen discotheken en bars weer open.

Lees ook: Reisadvies Spanje | Reizen in coronatijd – Wat moet je regelen?

Discotheken en bars mogen weer open

De terugkeer van de disco’s is tevens aangebroken. Voor het eerst in negen maanden overweegt het ministerie van Volksgezondheid de heropening van discotheken en bars op voorwaarde dat de juiste epidemiologische omstandigheden aanwezig zijn. Het gezondheidsorgaan van Spanje keurt heropening van de disco’s en bars tot 2 uur ‘s nachts met enkele capaciteitsbeperkingen goed.

Capaciteitsbeperkingen

Binnen het pand mag de capaciteit bijvoorbeeld niet meer dan 50 procent bedragen. De buitenterrassen mogen wel alle toegestane tafels bezetten, waarbij altijd een afstand tussen stoelen van de verschillende tafels van 1,5 meter moet worden aangehouden. Er wordt momenteel nog gesproken over welke regio’s wel of niet in aanmerking komen. De eerste versoepelingen worden al in juni verwacht. (bron).

spanje discotheken bars restaurants weer open

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl is dé inspiratiebron voor iedereen die van reizen houdt. We plaatsen dagelijks het laatste reisnieuws, prachtige reisverhalen, reistips en reisroutes. Get inspired! Get onboard!

Let op: deze pagina kan affiliate links bevatten. Ook is het mogelijk dat links in het artikel zijn gesponsord door adverteerders. Een aankoop doen via deze links kost niets extra - wel krijgen wij bij een aankoop via deze links een kleine fee. Met dit geld houden we de website up-to-date en in de lucht.

Add comment

Geschreven door:

Wereldreizigers

GEZOCHT

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief en maandelijkse winacties? Laat dan je e-mail adres achter!

Inhoudsopgave

1 Share
Copy link