40.7K Followers

Home » Reisnieuws » Gelukkigste man ter wereld woont al 20 jaar op een cruiseschip (video)

Gelukkigste man ter wereld woont al 20 jaar op een cruiseschip (video)

REISNIEUWS – 26 juli 2022: Soms zijn er van die bijzondere verhalen van mensen die reizen echt serieus nemen. Mensen die proberen om de dagelijkse sleur te doorbreken en het totaal anders willen doen. Sommigen komen dan terecht in ’Ik Vertrek’, maar de Amerikaanse Mario Salcedo besloot het vasteland te verlaten en zijn toekomst te zoeken op zee. Op een cruiseschip wel te verstaan.

Wie is Mario Salcedo?

Wat voor soort persoon maakt een cruise niet voor een week of een maand, maar voor de rest van zijn leven? Maak kennis met Mario Salcedo, die zegt dat bijna 20 jaar non-stop leven op cruiseschepen hem “The Happiest Guy in the World” heeft gemaakt.

Of Mario nu gelukkig is of niet, dit is een geweldig visueel verhaal. De superieure cinematografie en montage suggereren meerdere antwoorden op die vraag. De waarheid van die bewering ligt echter volledig in het oog van de toeschouwer.

In deze pakkende korte film (want dat is het in feite), krijg je een unieke kijk in het leven van deze bijzondere man. Een man die klaarblijkelijk voorgoed afscheid heeft genomen van schoonmaken, koken, zijn eigen kleren wassen of zijn bed moeten opmaken.

Avatar foto

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl is dé inspiratiebron voor iedereen die van reizen houdt. We plaatsen dagelijks het laatste reisnieuws, prachtige reisverhalen, reistips en reisroutes. Get inspired! Get onboard!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Geschreven door:

Avatar foto

Wereldreizigers

GEZOCHT

REIS CHECKLIST

✔️ Deze reisverzekering dekt óók oranje gebieden.
✔️ Vergelijk en boek de goedkoopste vliegtickets.
✔️ Bespaar en boek alvast de leukste activiteiten.
✔️ Meerdere hotels? Boek dan met 20% Genius korting.
✔️ Bespaar en reserveer je vliegveld parkeerplaats.
✔️ Roadtrip? Vergelijk en boek een voordelige huurauto.
✔️ Reis voorbereiden? Scoor een praktische reisgids.
✔️ Backpack of koffer nodig? Aanbiedingen hier.
✔️ Kadootje? Ik geef 500 keer 10 euro weg!

Translate »
Copy link