WERELDREIZIGERS.NL
mario de gelukkigste man op aarde woont op een cruiseschip
Home » Reisnieuws » Gelukkigste man ter wereld woont al 20 jaar op een cruiseschip (video)

Gelukkigste man ter wereld woont al 20 jaar op een cruiseschip (video)

REISNIEUWS – 26 juli 2022: Soms zijn er van die bijzondere verhalen van mensen die reizen echt serieus nemen. Mensen die proberen om de dagelijkse sleur te doorbreken en het totaal anders willen doen. Sommigen komen dan terecht in ’Ik Vertrek’, maar de Amerikaanse Mario Salcedo besloot het vasteland te verlaten en zijn toekomst te zoeken op zee. Op een cruiseschip wel te verstaan.

Wie is Mario Salcedo?

Wat voor soort persoon maakt een cruise niet voor een week of een maand, maar voor de rest van zijn leven? Maak kennis met Mario Salcedo, die zegt dat bijna 20 jaar non-stop leven op cruiseschepen hem “The Happiest Guy in the World” heeft gemaakt.

Of Mario nu gelukkig is of niet, dit is een geweldig visueel verhaal. De superieure cinematografie en montage suggereren meerdere antwoorden op die vraag. De waarheid van die bewering ligt echter volledig in het oog van de toeschouwer.

In deze pakkende korte film (want dat is het in feite), krijg je een unieke kijk in het leven van deze bijzondere man. Een man die klaarblijkelijk voorgoed afscheid heeft genomen van schoonmaken, koken, zijn eigen kleren wassen of zijn bed moeten opmaken.

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl means 'World Travellers' in Dutch. Get inspired, get onboard!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Translate »
Copy link