Wereldreizigers.nl
mauritius
Home » Reisnieuws » Mauritius biedt gratis Covid-19 vaccinaties aan toeristen met visum

Mauritius biedt gratis Covid-19 vaccinaties aan toeristen met visum

REISNIEUWS – 9 maart 2021: De regering van Mauritius heeft haar vaccinatieprogramma tegen Covid-19 uitgebreid met alle burgers, inwoners én internationale bezoekers die een lange termijn visum hebben en ouder zijn dan 18 jaar.

Lees ook: Wereldwijs | Wat zijn de veiligste en gevaarlijkste landen in Afrika?

Gratis vaccinaties voor visumhouders

Bezoekers en toeristen die houder zijn van het premium visum en inwoners van Mauritius met een werkvergunning, verblijfsvergunning of beroepsvergunning komen in aanmerking voor gratis vaccinaties.

Mauritius is het enige land ter wereld dat gratis lange termijn visums voor bezoekers en een gratis Covid-19-vaccin aanbiedt aan houders van deze visa.

Het uitgebreide vaccinatieprogramma maakt deel uit van de nationale campagne om Mauritius Covid-19-veilig te houden en om de volledige heropening van internationale grenzen mogelijk te maken zodra de immuniteit van de kudde is bereikt.

Mauritius gebruikt het Oxford / AstraZeneca Covishield-vaccin dat is vervaardigd door het Serum Institute of India.

MTPA moedigt iedereen aan die in aanmerking komt om dit aanbod te accepteren en werkt in de toeristische sector om de acceptatie te bevorderen.

Meer informatie lange termijn visum

Mauritius is het enige land ter wereld dat zowel gratis lange termijn visums voor bezoekers als een gratis Covid-19-vaccin aanbiedt aan houders van deze visa.

Het eiland heeft tot nu toe in totaal 620 gevallen van Covid-19 gezien en zal de volledige heropening van de internationale grenzen mogelijk maken zodra de immuniteit van de kudde is bereikt.

Op de officiële overheidswebsite van Mauritius kun je meer informatie vinden alsmede de voorwaarden.

Avatar foto

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl means 'World Travellers' in Dutch. Get inspired, get onboard!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Translate »
Copy link