23.3K Followers

parkeren luchthaven
Home » Reistips » Goedkoop parkeren op de luchthaven

Goedkoop parkeren op de luchthaven

Vertrek jij binnenkort met het vliegtuig naar jouw vakantiebestemming? Dan wil je uiteraard ook de reis naar de luchthaven net zo goed geregeld hebben als jouw reis en jouw tickets. Er zijn diverse manieren waarop je naar de luchthaven kunt komen. Je kunt gebruik maken van het openbaar vervoer. Met de trein of de bus zijn de connecties vaak uitstekend. Je kunt ook een rit regelen via een taxibedrijf of een vriend of familielid. Maar met het eigen vervoer naar de luchthaven reizen wordt ook steeds aantrekkelijker. Je kunt namelijk tegenwoordig heel goedkoop parkeren bij de luchthaven.

Waar is het mogelijk je auto te parkeren?

Veel mensen vinden het spannend om met hun eigen auto naar de luchthaven te gaan. Ze zijn bang dat ze geen parkeerplek kunnen regelen of vrezen hoge tarieven. Het is echter prima mogelijk om de auto te parkeren bij zowel Nederlandse luchthavens als buitenlandse luchthavens.

Parkeren bij Nederlandse luchthavens

Of je nu vanaf Schiphol, Eindhoven, Maastricht of Rotterdam vertrekt: bij elke luchthaven kun je uitstekend en voordelig parkeren via Parkos. Hier reserveer je vooraf een parkeerplaats en kun je tegen een uitstekend tarief zowel kortdurend als langdurend jouw auto parkeren bij de luchthaven. Je kunt kiezen voor valet parkeren, waarbij je jouw auto afgeeft bij de terminal aan één van de medewerkers van Parkos, of voor shuttle parkeren, waarbij je jouw auto zelf parkeert en met een shuttlebus naar de terminal wordt gebracht.

Parkeren bij Duitse luchthavens

Vertrekt jouw vlucht vanaf Bremen, Düsseldorf, Hamburg, Keulen of Frankfurt? Dan kun je gebruikmaken van shuttle parkeren of valet parkeren op de meeste luchthavens. Je reserveert vooraf en ter plaatse is alles voor je geregeld. 

Parkeren bij Belgische luchthavens

Vertrek jij vanaf Brussel Charleroi Airport of Zaventem naar een vakantiebestemming? Dan kun je via Parkos eenvoudig een parkeerplaats reserveren. Bij parking Charleroi Airport kun je jouw auto kortdurend en langdurend parkeren via shuttle parkeren. Je parkeert jouw auto op de parkeerplaats en met een shuttlebus wordt je naar de terminal gebracht. Bij Zaventem is zowel shuttle parkeren als valet parkeren mogelijk. 

Parkeren bij Franse luchthavens

Het is ook mogelijk om op een Franse luchthaven te vertrekken naar jouw bestemming. Niet alle bestemmingen zijn bereikbaar met een directe vlucht vanuit Nederland en soms is vertrek van een andere luchthaven ook simpelweg voordeliger. Bij Franse luchthavens kun je ook uitstekend parkeren. Rondom de luchthavens zijn veel parkeergelegenheden waar je kort- of langdurend kunt parkeren en voor verder gelegen parkeerplekken is een shuttledienst beschikbaar. 

Voordelig parkeren bij luchthavens

Wil je de beste prijs en de meest gunstige voorwaarden wanneer je jouw auto parkeert bij de luchthaven? Dan vind je op http://parkos.be/ eenvoudig een luchthavenparkeerplaats. Deze vergelijker geeft je de mogelijkheid om op jouw reisdatum en vanaf jouw luchthaven de meest gunstige parkeerplek te vinden. 

Vind je luchthavenparkeerplaats

Via Parkos kun je een luchthavenparkeerplek vinden bij diverse grote en bekende luchthavens. In het aanbod vind je onder andere de grote en meest gebruikte luchthavens in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. 

De garanties van Parkos

Als je via Parkos jouw parkeerplaats bij de luchthaven reserveert, kun je erop vertrouwen dat:

  • de parkeerplek veilig en betrouwbaar is en aan strenge eisen voldoet;
  • de parkeerplekken en aanbieders op objectieve manier worden getoond;
  • je veilig kunt reserveren én betalen via de website;
  • je kosteloos contact op kunt nemen met de klantenservice via mail en telefoon;
  • En dat je nooit te veel betaalt voor jouw parkeerplek. 

Een gemakkelijk proces, van het reserveren tot aan het parkeren

Een parkeerplaats vinden via Parkos is ontzettend makkelijk. Je selecteert jouw reisdata en luchthaven van vertrek en de zoekmachine zoekt in het aanbod van diverse aanbieders naar parkeermogelijkheden voor jou. Heb je een parkeerplek gevonden die jou aanspreekt? Dan kun je deze via het platform direct reserveren. Op de dag van vertrek kun je met jouw voucher gebruik maken van de parkeerplek en direct parkeren. Zo ga je onbezorgd op weg en heb je alles prima geregeld.

Welke manieren van parkeren bij de luchthaven zijn er?

Als je wilt parkeren bij de luchthaven heb je diverse opties om uit te kiezen. Als je enkel een bezoek brengt aan de luchthaven om iemand af te zetten of op te halen, dan zijn er parkeerplekken voor kort parkeren in de buurt van de terminal. Hier is parkeren slechts kort toegestaan. Wanneer je wilt parkeren voor korte of lange duur als je op vakantie, zakenreis of familiebezoek gaat, kun je gebruikmaken van één van de parkeerplaatsen van de luchthaven in de buurt. Deze zijn echter vaak prijzig. Als je echter een parkeerplek reserveert via Parkos kun je een parkeerplek vooraf reserveren voor een aantrekkelijke prijs. Hier kun je kiezen voor valet parkeren of shuttle parkeren. Zo parkeer je altijd jouw auto op een manier die past bij jouw wensen. 

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl is dé inspiratiebron voor iedereen die van reizen houdt. We plaatsen dagelijks het laatste reisnieuws, prachtige reisverhalen, reistips en reisroutes. Get inspired! Get onboard!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Geschreven door:

Wereldreizigers

GEZOCHT

REIS CHECKLIST

✔️ Deze reisverzekering dekt óók oranje gebieden.
✔️ Vergelijk en boek de goedkoopste vliegtickets.
✔️ Bespaar en boek alvast de leukste activiteiten.
✔️ Meerdere hotels? Boek dan met 20% Genius korting.
✔️ Bespaar en reserveer je vliegveld parkeerplaats.
✔️ Roadtrip? Vergelijk en boek een voordelige huurauto.
✔️ Reis voorbereiden? Scoor een praktische reisgids.
✔️ Backpack of koffer nodig? Aanbiedingen hier.
✔️ Kadootje? Ik geef 500 keer 10 euro weg!

Translate »
Copy link