Wereldreizigers.nl
Home » Wereldreis » 01 | Inspiratie » Een boodschap voor Wereldreizigers | Dromen mag altijd ❤️

Een boodschap voor Wereldreizigers | Dromen mag altijd ❤️

Het is een gekke tijd waarin we leven. Een tijd waarin een gedicht over het missen van reizen het best gelezen artikel van het jaar lijkt te worden. Een tijd waarin we in onzekerheid leven. Wat gaat het coronavirus doen? Wat doet het met onze reisplannen? Wat doet het met de grote en kleine reisbureaus? Of de vliegmaatschappijen? Bijna iedereen lijkt zich al te hebben neergelegd bij het feit dat verre reizen en/of wereldreizen er dit jaar niet meer in zit. We kijken, en hopen, dat we met zijn allen in 2021 goed uit de winter komen. We hopen dat er na de winter een veilig vaccin beschikbaar is en dat we weer kunnen doen waar we van dromen ❤️.

Bekijk de video:

Video door: https://www.pieternijssen.com

Wat we ook kunnen doen is alvast voorbereidingen treffen voor volgend jaar. Dit is namelijk ondanks alles, hét perfecte moment om wereldreis inspiratie op te doen en hardcore te gaan sparen voor je wereldreis. Hoe gek het ook klinkt, zie het als een kans in plaats van een belemmering. Het hebben van een doel voor volgend jaar zal je helpen de winter door te komen. De voorbereiding, het sparen, het plannen en intens genieten van de voorpret.

Het geeft je een doel waar je nu al maanden mee bezig kunt zijn. Begin nu met sparen. Begin nu met dromen! Droom over verre continenten, de mooiste nationale parken ter wereld en verzamel alvast voer voor je bucketlist.

Avatar foto

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl means 'World Travellers' in Dutch. Get inspired, get onboard!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Translate »
Copy link