Wereldreizigers.nl
reizen crypto buitenland
Home » Wereldwijd » Reizen in het buitenland en betalen met crypto

Reizen in het buitenland en betalen met crypto

Gaat 2023 jouw meest succesvolle jaar ooit worden in de wereld van crypto? Door slim om te gaan met de investeringen die je doet en je hebt gedaan in het verleden, kan dit zomaar wel eens werkelijkheid gaan worden. Je weet het nu vast en zeker wel. De “crypto-winter” heeft in het jaar 2022 de meeste krantenkoppen over digitale activa gestolen. Het jaar 2022 wordt zelfs afgesloten met een golf van snelle instortingen en faillissementen. Maar betekent dit dat de crypto, zoals Bitcoin, klaar is? Bij lange na niet. We leggen je het haarfijn uit in dit artikel.

De meest interessante cryptomunten voor 2023

Welke crypto kopen 2023?

Natuurlijk zijn wel allemaal bekend met Bitcoin. En ook al is dit vandaag de dag nog steeds een van de meest geliefde vormen van crypto, er zijn nog drie andere crypto die zeker het investeren waard zijn. Kies ervoor om je kansen te spreiden en geef een deel van je Wallet uit aan:

Beste cryptomunten lange termijn

Net als het beleggen, is crypto een investering voor op de lange termijn. Want ook al is 2022 een erg rommelig jaar geweest, vol met ups en downs. Op de lange termijn is de kans groot dat je een mooi zakcentje over kan houden aan deze investering. Ideaal om te gaan beleggen of om bijvoorbeeld in vastgoed te investeren. Vergelijk daarom altijd de beste investeringsmogelijkheden op het gebied van cryptocurrency om uit te kiezen. Bekende vormen van crypto, die zeker interessant zijn voor op de lange termijn, zijn Polkadot, Cardano, Solana en Litecoin. Ook deze vormen van crypto zijn makkelijk terug te vinden in je eigen Wallet.

Betalen met crypto wanneer je in het buitenland rondreist 

Wij geloven dat de financiële ontwrichting van crypto een blijvend probleem is. En dit probleem gaat er de komende jaren nog wel blijven. Want wie weet nu precies waar we over een aantal jaar staan? Veel experts voorspellen echter dat Bitcoin in de tweede helft van 2023 gaat stijgen tot $30K. De oorzaak hiervan? Een mogelijke wapenstilstand in Oekraïne, lagere inflatie, afnemende energie zorgen en een ommekeer in de M2-aanvoer. Dit zijn allen erg duidelijke voorbeelden van oorzaken die het begin van een nieuwe bullmarkt stimuleren. Al met al meer dan genoeg redenen om de ontwikkelingen in het landschap erg goed in de gaten te blijven houden en erop in te spelen op het juiste moment.

Vandaag nog investeren in de beste crypto voor 2023 

2023 ziet er dus rooskleurig uit, volgens vele experts. En je kent het vast en zeker wel. Buy the Dip. Kies er dus voor om te investeren in de beste crypto van 2023. Op lange termijn ga je daar vast en zeker de vruchten van plukken! Gelukkig zijn er ook online tal van forums te vinden, waar je de nodige discussies aan kunt gaan. Zijn je vrienden hier ook sterk in geïnteresseerd? Ga dan ook zeker de dialoog aan en deel je kennis met anderen én neem de nodige kennis tot je.

Avatar foto

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl means 'World Travellers' in Dutch. Get inspired, get onboard!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Translate »
Copy link