WERELDREIZIGERS.NL
Vrijwilligerswerk
Home » Wereldwijd » Verleg je grenzen door reizen en werken in het buitenland!

Verleg je grenzen door reizen en werken in het buitenland!

Je kunt op een heleboel manieren de wereld ontdekken. Ga bijvoorbeeld backpacken in Azië, vrijwilligerswerk doen in Ghana, skiles geven in Oostenrijk of werken in Valencia. Reizen en werken in het buitenland zijn hele goede manieren om uit je comfortzone te stappen en persoonlijke groei door te maken. Een avontuur mag dus niet op jouw bucketlist ontbreken. Lees snel verder om inspiratie op te doen voor jouw volgende buitenlandervaring! 

Au pair werk in het buitenland

Vind jij het leuk om met kinderen te werken en houd je van reizen? Dan is au pair werk in het buitenland echt iets voor jou! Als au pair help je het gezin met de opvang en verzorging van de kinderen. In ruil daarvoor krijg je kost en inwoning en ‘zakgeld’ (salaris). Omdat je natuurlijk bij het gezin woont, pik je heel veel van de cultuur op en is het dé perfecte kans om een nieuwe taal goed te leren spreken! Maak in je vrije tijd nieuwe, internationale vrienden en reis samen het land rond. Doordat je geld verdiend, kun je in je vrije tijd namelijk heel wat tripjes maken. Ook zal je altijd een vakantieadres hebben, want na dit avontuur heb je er een extra familie in het buitenland bij!

Lees ook: Werken als Au Pair in Australië | Gezin vinden & Working Holiday Visa

Vaste baan in het buitenland

Ben jij nou na al die jaren reizen klaar om te settelen, maar wil je niet in Nederland blijven? Of heb je altijd al de droom gehad om een carrière in het buitenland te starten? Dan is een vaste baan in het buitenland echt wat voor jou! Een vaste baan in het buitenland is dé perfecte manier om je te ontwikkelen op persoonlijk, maar ook op professioneel vlak. Door in een ander land te gaan werken, leer je natuurlijk perfect een andere taal te spreken, krijg je een nieuwe cultuur mee en bouw je een internationaal netwerk op. Met je nieuwe vrienden kun je in de weekenden je bestemming ontdekken door de vetste roadtrips te plannen. Dit klinkt top toch? Nog een voordeel: werken in het buitenland staat super goed op je cv! 

Digital Nomad / Freelance werk

Als je op zoek wilt gaan naar een baan in het buitenland welke je toch zelf in de hand hebt, neem dan eens een kijkje op de freelance-vacaturepagina van Jooble. Het leven als een Digital Nomad geeft je ontzettend veel vrijheid. Je werkt waar en wanneer jij dat wilt! Bepaal zelf je uren en werk op het strand of in de bergen terwijl je geniet van een prachtig uitzicht. Wie wil dat nou niet?

Werken in het buitenland staat goed op je CV
Werken in het buitenland staat goed op je CV

Vakantiewerk in het buitenland 

Vind jij het nou nog een beetje spannend om alles op te zeggen en naar het buitenland te verhuizen? Of heb jij een baan in Nederland, maar ben je alleen in de vakantie vrij? Dan is vakantiewerk in het buitenland de perfecte keuze voor jou! Op deze manier kun je tijdelijk proeven van het leven in het buitenland. Er zijn talloze opties! Ga bijvoorbeeld in de zomer werken op een camping, of ga skilessen geven in de winter. Geniet van de mooie omgeving, maak vrienden voor het leven en beleef onvergetelijke avonturen! Vakantiewerk in het buitenland is echt een aanrader!

Vrijwilligerswerk in het buitenland

Wil jij de wereld ontdekken, maar tegelijkertijd iets goeds doen voor de maatschappij? Dan is vrijwilligerswerk in het buitenland jou op het lijf geschreven. Ben jij heel goed in Engels? Ga dan Engelse lesgeven op een school. Wil jij graag kids een lach bezorgen, doen dan vrijwilligerswerk in een weeshuis. Of nog vetter, ga olifanten verzorgen in Afrika. Een hele dankbare baan dus! Plan na een aantal weken of maanden vrijwilligerswerk doen genoeg tijd om nog rond te reizen. Zo kun je nog meer van het land ontdekken. Tijdens je reis moet je natuurlijk ook wat dingen regelen en keuzes maken. Ga je bijvoorbeeld in hostels, hotels of zelfs een tentje slapen? Ga je alleen reizen, of met een groep? Ga je met de auto, interrailen, of misschien wel liften? Het kan allemaal! Wat een opties hé!

Ben jij nu helemaal geïnspireerd geraakt om reizen en werken in het buitenland te combineren? Dit regel jij eenvoudig via Yobbers. Naast het enorm uitgebreide aanbod aan vaste banen, vakantiebanen én vrijwilligerswerk, bieden zij jou ook nog eens persoonlijke begeleiding. Start jouw nieuwe buitenlandavontuur vandaag nog!

Avatar foto

Chris

Eigenaar van Wereldreizigers.nl | Ontdek de wereld!

✔️ Januari 2021 - Friesland
✔️ Februari 2021 - Dordrecht
❌ Maart 2021 - Harde lockdown
✔️ April 2021 - Roadtrip Zwitserland
✔️ April 2021 - Elsloo, Friesland
✔️ Mei 2021 - Eijsden & Maastricht, Limburg
✔️ Mei 2021 - Breda
✔️ Mei 2021 - Achterhoek
✔️ Juni 2021 - Mallorca, Spanje
✔️ Juli 2021 - Roadtrip Kroatië
✔️ Augustus 2021 - Roadtrip Slovenië
✔️ Augustus 2021 - Rondreis Kenia
✔️ September 2021 - Rondreis Oeganda
✔️ Oktober 2021 - Oostende, België
❌ November 2021 - Thuis
❌ December 2021 - Thuis

➡️ 2022 - 1 jaar Verenigde Staten & Canada

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Geschreven door:

Avatar foto

Chris

GEZOCHT

REIS CHECKLIST

✔️ Deze reisverzekering dekt óók oranje gebieden.
✔️ Vergelijk en boek de goedkoopste vliegtickets.
✔️ Bespaar en boek alvast de leukste activiteiten.
✔️ Meerdere hotels? Boek dan met 20% Genius korting.
✔️ Bespaar en reserveer je vliegveld parkeerplaats.
✔️ Roadtrip? Vergelijk en boek een voordelige huurauto.
✔️ Reis voorbereiden? Scoor een praktische reisgids.
✔️ Backpack of koffer nodig? Aanbiedingen hier.
✔️ Kadootje? Ik geef 500 keer 10 euro weg!

Translate »
Copy link