WERELDREIZIGERS.NL
Home » WINNEN!! » Winnaar september 2020

Winnaar september 2020

Dit is onze eerste update! Allereerst willen we jullie allemaal hartelijk bedanken voor het inschrijven. We hebben wat dat betreft echt een vliegende start gemaakt. Op deze pagina ga je twee onderwerpen terugvinden;

  1. Aankondiging nieuwe, ‘influential’ bloggers!
  2. De winnaar! De eerste Lonely Planet loting (1 van 12) van het komende jaar is gedaan. De winnaar van deze maand kun je terugvinden onderaan deze e-mail.

1. Aankondiging

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, maar we hebben een paar nieuwe ‘Influencers’ (mag dat woord nog?) weten te strikken. Zij gaan jullie het komende jaar gaan voorzien van heerlijke, wekelijkse reis-updates. Een voorstelrondje!

@Whatifwefly_ – Thom en Lianne! Jeweetwel, van die walvisvideo met surfers die onlangs viral ging en zelfs op het nieuws te zien was. Ze wonen en werken momenteel ondanks het coronavirus in Australië om hun reizen te bekostigen. 

@whatsournextdestination – Maak kennis met Nick en Ilse, échte wereldreizigers die je kunnen informeren over tientallen landen, met name bestemmingen in Zuid-Oost Azië. Na 8 maanden te hebben rondgereisd zijn ze nu weer in Nederland om te bloggen over hun prachtige reis.

@Reisstel.nl – Door het coronavirus moesten ze onverhoopt hun wereldreis staken in Sri Lanka, maar dat was niet het einde van hun avontuur! Hun wereldreis werd namelijk een camperreis met een hippe, zelfgebouwde bus. Maak kennis met Erik en Lisa van Reisstel.nl!

1. Winnaar Lonely Planet loting 1 van 12

And the winner is……

? [email protected] ?

Van harte gefeliciteerd met je prijs! Je mag een Lonely Planet boek naar keuze uitzoeken in deze lijst van Bol.com. Laat je ons via e-mail even weten welk boek je graag zou willen ontvangen? Dan bestellen we deze voor je en zorgen we ervoor dat deze zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Meer lotingen onderweg!

Niet gewonnen? Geen zorgen, we hebben nog 11x een Lonely Planet loting te gaan, je maakt elke maand weer opnieuw kans.

Daarnaast hebben we nog enkele andere leuke acties op de planning staan met mooie prijzen die ook echt alléén verloot gaan worden onder jullie, onze volgers via e-mail. We hebben namelijk iets te vieren! Wat dat is houden jullie nog even van ons tegoed…

Tot de volgende!

4 comments

Geschreven door:

Avatar foto

Wereldreizigers

GEZOCHT

REIS CHECKLIST

✔️ Deze reisverzekering dekt óók oranje gebieden.
✔️ Vergelijk en boek de goedkoopste vliegtickets.
✔️ Bespaar en boek alvast de leukste activiteiten.
✔️ Meerdere hotels? Boek dan met 20% Genius korting.
✔️ Bespaar en reserveer je vliegveld parkeerplaats.
✔️ Roadtrip? Vergelijk en boek een voordelige huurauto.
✔️ Reis voorbereiden? Scoor een praktische reisgids.
✔️ Backpack of koffer nodig? Aanbiedingen hier.
✔️ Kadootje? Ik geef 500 keer 10 euro weg!

Translate »
Copy link