Wereldreizigers.nl
Home » Reistips » WK-2022 kijken in het buitenland | 60% korting voor Wereldreizigers

WK-2022 kijken in het buitenland | 60% korting voor Wereldreizigers

Het WK voetbal in Qatar gaat bijna van start. En te zien aan de vragen die we voorbij zien komen in onze land-specifieke facebook groepen, zijn veel wereldreizigers momenteel op zoek naar manieren om wedstrijden van het Nederlandse en Belgische voetbalelftal te volgen. Mensen vragen bijvoorbeeld naar gezellige internetcafés en Sportsbars in Zuid-Amerika en Azië om voetbalwedstrijden te kijken en ook zien we veel vragen voorbij komen over VPN’s. Maar hoe werkt een VPN nu eigenlijk en wat heb je eraan?

Lees ook: Smartphone op vakantie | Checklist veiligheid en data-besparing

Wat is een VPN?

Een VPN is een virtueel privénetwerk dat al je internetverkeer versleutelt. Alleen de eindbestemming kan het dan ontcijferen. Zo maakt het niet uit via welk netwerk je data verzonden wordt en wie er meekijkt. Hackers kunnen niet zien waar het vandaan gekomen is of wat het inhoudt.

Waarom zou je een VPN gebruiken?

Een VPN heeft veel voordelen. Allereerst vanwege je online veiligheid en anonimiteit; niemand zit te wachten op hackers en pottenkijkers.

Maar de veiligheid is niet het enige waar een VPN voor kan dienen. Omdat je de verbinding kan versleutelen en kunt kiezen vanuit welk land je zogenaamd de verbinding maakt, kun je de verschillende streaming apps op je telefoon laten denken dat je je alsnog in Nederland op België bevindt. Zo heb je alsnog toegang tot een groot aanbod van websites en (streaming)diensten die normaal niet zouden werken in het buitenland.

WK-2022 in Qatar | Actie VPN Nederland
WK-2022 in Qatar | Actie VPN Nederland

WK-2022 korting voor Wereldreizigers

Een VPN abonnement kost doorgaans tussen de 6,99 en 8,99 euro per maand. Er zijn echter VPN aanbieders in de Benelux die met de prijzen stunten om voor het WK in Qatar meer klanten aan te trekken.

VPN Nederland is zo’n aanbieder en die leggen de lat direct hoog. Met maarliefst 60% tot 80% korting geven ze op dit moment de concurrentie nog het nakijken. Het is op dit moment absoluut de beste WK-VPN deal voor Wereldreizigers.

Let op: deze korting is tijdelijk dus pak je kans!

WK-2022 kijken in het buitenland | 60% korting bij VPN Nederland
4.6

Een VPN heeft veel voordelen. Allereerst vanwege je online veiligheid en anonimiteit; niemand zit te wachten op hackers en pottenkijkers.

Een ander groot voordeel is jouw online vrijheid. Doordat je met een VPN geografische blokkades kunt omzeilen, heb je toegang tot een groot aanbod van websites en (streaming)diensten die normaal niet zouden werken.

Een VPN is daarom perfect om alle wedstrijden van het WK-2022 in Qatar te kunnen volgen, waar je je ook op de wereld bevindt.

Ga naar website
Want to support us? We earn a small commission if you make a purchase via our link(s), at no additional cost to you.

Lees ook: Smartphone op vakantie | Checklist veiligheid en data-besparing

Avatar foto

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl means 'World Travellers' in Dutch. Get inspired, get onboard!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Translate »
Copy link