WERELDREIZIGERS.NL
je droom realiseren cursus
Home » Wereldreis » 01 | Inspiratie » Cursus dromen realiseren kun je leren! | Wereldreizigers korting t.w.v. € 25,-

Cursus dromen realiseren kun je leren! | Wereldreizigers korting t.w.v. € 25,-

Een wereldreis maken staat bovenaan je bucketlist! Een droom die je maar al te graag tot uiting brengt, maar… je weet niet hoe je het aan moet pakken om deze reis voor te bereiden, waar moet je beginnen? Je durft je zekerheden niet los te laten om zo’n lange tijd op pad te gaan, je bent bang wat anderen ervan zullen vinden, je kunt je familie niet zo lang missen of je denkt dat je nooit genoeg geld bij elkaar kunt sparen om dit te kunnen bereiken. Klinkt dit bekend? Onze wereldreizigers Lisa en Erik (Reisstel.nl) hebben een onlinecursus (klik hier) ontwikkelt waarmee ze je kunnen helpen jouw dromen te realiseren. Wij mochten de cursus als een van de eersten inzien en vertellen je er graag meer over!

Dromen realiseren kun je leren

Dromen realiseren kun je leren, niet alleen een uitspraak waar Lisa en Erik (Reisstel.nl) volledig achterstaan, maar dat ook de titel van hun onlinecursus is geworden. Zij weten als geen ander hoe het is om van een droom werkelijkheid te maken. Zo hebben zij na een lange periode van voorbereiding, hun huis verkocht en hun baan opgezegd om voor onbepaalde tijd op reis te gaan. Toen ze hun wereldreis na 2 maanden moesten onderbreken vanwege het coronavirus, besloten ze een andere droom in vervulling te brengen: het opzetten van een eigen bedrijf. De combinatie van het bedrijf en hun reisdroom werd samengevoegd: op roadtrip door Europa met camper Fred. 

De knop omzetten na een burn-out

Nu klinkt het wellicht alsof het hen voor de wind gaat met alle dromen die ze aan het realiseren zijn, maar dit ging bij hen ook niet vanzelf. Zo’n 3 jaar geleden belandde Lisa in een burn-out en dit was een enorm heftige en nare periode voor beiden. En ja, hoe cru het ook is…soms moet er eerst iets naars gebeuren voor je het besef hebt: dit ga ik anders doen! Vanaf toen ging de knop om: we gaan doen wat ons gelukkig maakt in plaats van doen waarvan we denken dat het van ons verwacht wordt. 

Reisstel.nl | camper leven

Voornamelijk Lisa is door de burn-out periode enorm veel over zichzelf te weten gekomen. Hoe zorg je ervoor dat je weet wat je echt wil? Wat je echt gelukkig maakt? En misschien nog wel belangrijker: hoe pak je het vervolgens aan om van deze droom werkelijkheid te maken? Ze heeft bij psychologen, coaches en natuurlijk uit eigen ervaring door middel van vallen en opstaan een hoop geleerd. Deze lessen heeft ze samengevoegd tot opdrachten en oefeningen die allemaal in de cursus voorbijkomen. 

Cursus van je droom werkelijkheid maken

De cursus helpt je in 5 stappen om van je droom werkelijkheid te maken. Daarbij leer je jouw droom concreet en helder te formuleren, zodat je echt gericht naar je droom toe kunt werken. Daarnaast krijg je inzicht in welke obstakels en angsten je nu in de weg zitten. Waarom is het je tot nu toe niet gelukt? Door dit aan te pakken gaat er letterlijk een wereld voor je open. Vervolgens ga je de droom opdelen in kleinere subdoelen, zodat je met een concreet plan stap voor stap je droom kunt bereiken. Als laatste helpt Lisa je jouw mindset positief te houden en geeft ze je diverse tools om ervoor te zorgen dat deze bijdraagt aan het succes. 

Reisstel.nl | dagelijks leven tijdens de lockdown in Griekenland | Fietsen

Kortom: lijkt die wereldreis voor jou nu nog ver weg, niet realistisch en haalbaar? Stap je steeds in dezelfde valkuilen of laat je je tegenhouden door je obstakels en angsten? Blijf je in je comfortzone hangen terwijl je eigenlijk niets liever zou willen dan hieruit stappen, zodat je die reis ook echt kunt gaan maken? Check dan snel de onlinecursus ‘dromen realiseren kun je leren’ en maak je klaar om van 2021 jouw jaar te maken! 

Droom je niet van een wereldreis, maar heb je een andere droom waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken? Dat kan! De onlinecursus is een handleiding in het realiseren van je droom, hoe groot of klein deze ook is. 

Wereldreizigers korting t.w.v. € 25,-

Tot en met 31 januari geldt de Earlybird actie, waarbij je naast de cursus ook nog eens een 1 op 1 Q&A krijgt. Wij kunnen vanuit Wereldreizigers.nl daar bovenop nog eens 25 euro extra korting geven! Gebruik simpelweg de kortingscode ‘wereldreizigers’ om de korting te verrekenen.

Avatar foto

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl means 'World Travellers' in Dutch. Get inspired, get onboard!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Translate »
Copy link