WERELDREIZIGERS.NL
reisvideo-inspiratie
Home » Wereldreis » 01 | Inspiratie » Oud maar goud ❤️ De allerleukste, inspirerende reisvideo ooit gemaakt

Oud maar goud ❤️ De allerleukste, inspirerende reisvideo ooit gemaakt

Wanneer je van plan bent om op wereldreis te gaan, voor langere tijd wil gaan backpacken of een verre reis wil maken, dan doe je niets liever dan blogs afstruinen en reiswebsites bezoeken. Prachtige reisfoto’s op je Pinterest board prikken, reisverhalen lezen en mooie inspirerende reisvideo’s op YouTube bekijken. Je doet niets liever dan informatie inwinnen over de landen waar je naartoe zou willen reizen. Die voorpret hoort er absoluut bij, wij snappen dat als geen ander!

De allerleukste, inspirerende reisvideo

Toch gaat er niets boven een stukje humor. Wereldreiziger ‘Where the heck is Matt‘ liet in 2008 zien dat een wereldreis zoveel meer is dan landen op de wereldkaart afvinken. Hij kwam met deze unieke, inspirerende reisvideo die voor 2008 begrippen ongekend viral ging. YouTube stond destijds nog in de kinderschoenen, Facebook had nog maar 50 miljoen gebruikers (nu 3 miljard+) en Instagram en TikTok bestonden nog niet eens. Misschien heb je video al eens gezien of misschien is het je eerste keer. Wat het ook mag zijn, de video is het absoluut de moeite waard om nog een keer te bekijken!

Genieten van je wereldreis

Wat Matt namelijk in zijn inspirerende reisvideo laat zien, is dat je van je wereldreis écht intens kunt genieten. Niet zozeer door de mooiste plekjes te bezoeken en allermooiste foto’s te maken, welnee. Gewoon door een taal te spreken die iedereen waar ook ter wereld begrijpt: dansen.

Een wereldreis maken gaat niet om de mooiste Instagram foto’s delen en landen afvinken. Het gaat om lol maken, jezelf beter leren kennen, nieuwe culturen ervaren en vreemde mensen ontmoeten.

Wereldreizigers.nl

Matt’s video brengt bij iedereen een lach op zijn of haar gezicht. De eenvoud en het zichtbare plezier werkt aanstekelijk. Het is wat ons betreft, de leukste en meest inspirerende reisvideo die ooit gemaakt is.

Een diepgaande, inspirerende reisvideo

Er zijn natuurlijk veel meer mooie, inspirerende reisvideo’s die je echt op je gevoelige snaar weten te raken. Zo ook onderstaande video. Deze inspirerende video is totaal niet grappig en niet per sé gericht op reizen. Toch weet de storyteller je te raken op een manier waardoor je echt na gaat denken over je leven. Waarom stel ik mijn wereldreis of reisplannen uit? “Ik blijf maar in die baan of routine hangen waarin ik het totaal niet naar mijn zin heb. Waarom durf ik die stap niet te zetten?” Het zijn allemaal vragen die je jezelf vaak stelt maar waar meestal geen acties uit voortkomen. Kijk en luister goed naar onderstaande video en raak geïnspireerd. Durf die belangrijke keuzes in je leven te maken!

Een ‘normale’ inspirerende reisvideo

Een kleine intro, enkele diepgaande woorden en vervolgens een traktatie op geweldige cinematische beelden van de allermooiste plekjes ter wereld. Dit is een reisvideo waarvan er vele op YouTube te vinden zijn, al mag best gezegd worden dat deze inspirerende reisvideo ontzettend mooi en goed uitgevoerd is. Genieten maar!

Zelf nog een inspirerende reisvideo?

Heb je zelf een leuke reisvideo gemaakt die je met ons wil delen? Kopieer dan even een linkje naar je reisvideo in de reacties! Dan kunnen zowel wij (de redactie) als je mede-wereldreizigers meegenieten. Ciao!

Avatar foto

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl means 'World Travellers' in Dutch. Get inspired, get onboard!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Translate »
Copy link