WERELDREIZIGERS.NL
easyjet
Home » Reisnieuws » easyJet biedt wintervluchten 2022 al aan om vouchers in te wisselen

easyJet biedt wintervluchten 2022 al aan om vouchers in te wisselen

NIEUWSBERICHT – 15 december 2020: easyJet heeft zijn winter 2022-vluchten al in de verkoop gezet zodat reizigers hun vouchers alvast kunnen inwisselen.

Lees ook: easyJet gaat (hand)bagage in ‘overhead bins’ ook in rekening brengen

De vervroegde release van deze vluchten geeft klanten de kans om vroeg te boeken, tegoeden in te wisselen en te besparen op winter vakantievluchten. Het biedt ook meer opties voor klanten van wie de reisplannen zijn verstoord vanwege de pandemie, zodat ze tot het voorjaar van 2022 kunnen omboeken.

easyJet heeft meer dan 36 miljoen stoelen en 200.000 vluchten toegevoegd, zodat klanten nu de kans hebben om vroeg te boeken en besparingen kunnen realiseren op vluchten voor volgend jaar.

easyJet
easyJet

De vluchten die nu extra beschikbaar zijn gesteld, lopen van 1 oktober 2021 tot 26 maart 2022.

Klanten kunnen ook bestaande boekingen naar deze periode verplaatsen als dat nodig is, met de zekerheid dat er geen wijzigingskosten in rekening worden gebracht als ze binnen 14 dagen voor vertrek worden gewijzigd.

Ali Gayward, landmanager voor easyJet in het VK, zei: “We weten dat de vakantieplannen van veel mensen dit jaar zijn verstoord en daarom hebben we het besluit genomen om ons winterschema voor 2022 vroeg in de verkoop te zetten. Dit stelt onze klanten in staat plannen te kunnen maken voor de volgende winter. Of, als ze hun reisplannen wijzigen, nog meer datums en bestemmingen hebben om uit te kiezen.

Bron: breakingtravelnews.com
Avatar foto

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl means 'World Travellers' in Dutch. Get inspired, get onboard!

Foutje gezien? Vraag? Opmerking? Laat het ons weten in de reacties!

Translate »
Copy link