WERELDREIZIGERS.NL

21K Followers

reisadvies versoepelingen 10 juni europa
Home » Reisnieuws » Reisadvies versoepelingen voor 8 Europese landen op 10 juni

Reisadvies versoepelingen voor 8 Europese landen op 10 juni

REISNIEUWS – 9 juni 2021: Het ministerie van Buitenlandse Zaken gaat donderdag 10 juni reisadviezen versoepelen voor een 8-tal landen binnen de Europese Unie. Diverse bronnen (1), (2), hebben dit gevestigd.

Landen waarvan per 10 juni het reisadvies versoepelt gaat worden

Inreisbeperkingen voor Nederlanders

Belangrijke kanttekening is wel dat er vanuit de acht Europese landen kunnen nog inreisbeperkingen gelden voor Nederlandse reizigers. Zo moeten niet-gevaccineerde reizigers na aankomst in Oostenrijk vooralsnog een negatieve testuitslag overhandigen. In Italië moeten alle reizigers dat, tot nader nieuws.

Kleurcodes kunnen veranderen

Het ministerie van Buitenlandse Zaken benadrukt wel dat de situatie in een land snel kan veranderen en dat men zich goed moet informeren over de ontwikkeling van de coronasituatie in een specifiek land. Het kan altijd gebeuren dat een land van ’geel’ weer op ’oranje’ springt. En dat kan gevolgen hebben voor reizigers.

Reisadvies liveblogs van populaire vakantielanden in Europa

We houden voor 6 populaire vakantiebestemmingen in Europa een liveblog bij. Deze blogs worden dagelijks geüpdatet en hierin staat precies wat je per land wel of niet moet regelen. Klik voor het meest actuele reisadvies + dingen doe je moet weten of regelen per land op één van onderstaande links. Heb je een vraag of opmerking, stel deze dan gerust in de reacties.

reisadvies versoepelingen 10 juni europa

Wereldreizigers

Wereldreizigers.nl is dé inspiratiebron voor iedereen die van reizen houdt. We plaatsen dagelijks het laatste reisnieuws, prachtige reisverhalen, reistips en reisroutes. Get inspired! Get onboard!

Let op: deze pagina kan affiliate links bevatten. Ook is het mogelijk dat links in het artikel zijn gesponsord door adverteerders. Een aankoop doen via deze links kost niets extra - wel krijgen wij bij een aankoop via deze links een kleine fee. Met dit geld houden we de website up-to-date en in de lucht.

Add comment

Geschreven door:

Wereldreizigers

GEZOCHT

Nieuwsbrief

Inschrijven voor de nieuwsbrief en maandelijkse winacties? Laat dan je e-mail adres achter!

2 Shares
Copy link